K-pop , pop ve bazen değişik dinliyorum. Farklı olacağız ya da yakışıklılar , güzeller diye dinlemiyorum. Siz daha kimler ile uğraştığınızı bilmiyorsunuz."K-Pop Fanları ve TikTok Kullanıcıları, Trump'ın Seçim Mitingini Binlerce Bilet Ayırtarak Trolledi" Önünüze geleni ve tanımadığınız kişişileri aşağılıyorsunuz. Sevdiğimiz için dinliyoruz. Adamlar iyi iş yapıyor ki milyonlar tarafından izleniyor. K-pop fanlarının kastığı streamler yüzünden Youtube çöktüğünü ve çok hızlı izlenmelerin yükseldiğini söylüyor. Alın size şarkıları
Saçmalık 😨 sonuçta onlar kaçmak istediyse korelilerin nezaketi ve hoşgörüsünden etkilenmiştir ve kaba bencil çevresinden kaçmak istemiştir. Çünkü film ve müziklerinde hiç değişmeyen bir saygı kültürü var asyalılarda, buna verebileceğim mantıklı tek cevap bu. Müziklerinde de "şimdi derslerine çalış biz seni bekleriz" şeklinde anlamlar bulunabilen bu müzikleri neden suçluyorlar ki. Ayrıca ek olarak kaçmalarının sebepleri kpop olmayabilir, kdrama olabilir ya da başka bir şey. 🤣 kdramacıların anlık iç sesi : sus sus senin yüzünden bize de bulaşmasınlar.
K pop dinlemem artık kızlar yüzünden itici gelmeye başladı normalde eskiden k pop dinleyeni kınamazdım ama türk kızları tanrıymış gibi abarttıkları için artık dinleyenide dinletenide itici buluyorum ve o ortamdan uzaklaşıyorum. Soruya gelirsek alternatif şarkı fazla dinliyorum bazen metalik şarkılar dinliyorum
Müzik güzeldir herkesin tercihi farklıdır ben fransızca müzik dinlerim 80 ler dinlerim türkü dinlemezdim arkadaşımın sayesinde türküde dinliyorum şimdide müslüm dinletiyor😂 bence yapagım 😂
istanbuldaki cocuklar Guney koreye degil piknige gitmek icin evden ayrilmislar. Önce keske olaylarin gercek yuzune baksalarmıs. sirf toplumu oyalamak için, netflix kaldirilacak - twitter yasaklaniyor - kpop yasaklaniyor gibi gündem basliklari yaratmaya çalisiyorlar. Sevdiğim müzik türü de kpop 😄 kpop cok dinlemiyordum ama bir muzik turune ve onu dinleyenlere uygulanan baskiya sahit olunca daha çok dinlemeye karar verdim ve IYI KI DINLIYORUM.
Yabancı şarkı dinlerim genelde. Lisede kpop dinlerdim ama idolleri putlaştırıp hayranlık boyutuna ulaşmadım. Dinleyenlerin çoğu reşit değil, bir arayış içinde. Bu kadar sevilmesi bu yüzden. İnsanların müzik zevki kısıtlanmamalı, bunun yerine ailelere çocuklarını bilinçlendirmeyi/korumayı öğretilmeli. Yasaklarla hiçbir yere varılmaz.
Bunu inceliyeceklerine, yetişme yurtlarında ki şartları, çocuk tacizlerini hatta tecavüzleri ( bazı ailelerde kapılar arkasında oluyor böyle kötü şeyler), sokakta dilendirilen küçük çocukları, şiddete meyilli aile bireylerini araştırsınlar.
Pop, hiphop, rap dinlerim. K-Pop'u bir kez dinledim; ama beğenmedim. İlk ve son kez izlediğim ise, BTS'in çocuklarla yaptığı bir klipti. Şarkı adını hatırlamıyorum.
İsabet olmuş Moon tarikati üzerinden Güney Koreli çocukların zihinlerini zikipp attilar Şimdi de dünyanın geriye kalan çocuklarını becermenin derdinde piramitin tepesindeki siyonist dölleri...
Bence alınan karar aşırı saçma ben kpop dinlerim ama çocukları etkileyecek kötü bir şey görmedim hem de sadece pop tarzında müzik yapmıyorlar bir çok tarzda müzik yapıyorlar
Yani bir müzik türünün böyle büyük bir etki yapmasına hala inanamıyorum her türlü müzik dinlerim k-pop da dahil ama daha önce bu kadar aşırıya hiç kaçmadım..
En çok dance/electronic ve hip-hop/trap dinlemeyi severim, kpop da dinlerim SF9 grubunu severim mesela ama fanların yaptığı gibi değil tabi, bir müzik grubunun yaptığı işleri beğenmekte bir sorun yok ama birini, bu çok yakışıklı şu çok güzel diye dinlemenin mantığını anlamıyorum. Örneğin Limp Bizkit grubunu neden seviyosam SF9'ı da o yüzden seviyorum, yaptıkları müziği beğeniyorum çünkü.
Ne kadar önyargılısınız ya cidden? Nedir bu çekememezlik anlamıyorum. Yaş aralığını yüzde sekseni 20+yaş grubunu oluşturuyor önce bi konu hakkında bilginiz olsun
kpop sadece belli bir ulkenin Müzik sektorunun genel ismi. Apop denildiginde amerikan popunu kasteder. Amerikali herhangi bir sanatcinin rock alaninda ortaya sunmus oldugu sarkiyi dinlerken rock dinliyorum dersin apop demezsin. ayni durum Kpop icin de gecerli. Kpop bir muzik turu degil yani onlarda da rock - pop - jazz olarak sarki turleri ayriliyor. Ayrica dinlenemeden nasil tarziniz olmadigina kanaat getirdiniz bilemedim 😄