Evet eğer gerçekten bir yerlerde seni seven insanlar ya da çağırınca gelecek insanlar olduğunu biliyorsan çok guzel ve eğlenceli fakat eğer yalnızsan ve kimsenin olmadığını da biliyorsan tek başına gezerken sadece başka insanların arkadaşlarıyla olan gulumsemesini izlemek sana eziyetten başka bir şey değildir.
06 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır tek yaptığım alışveriş ve sinemalar bana zevk vermiyor bence bunlar bir çevre ile yapılmalı ama resim çizmek müzik dinlemek sörf yapmak spor yapmak gibi şeyler bireysel güzel oluyor yerine göre değişir gibi geliyor ve ona göre hareket ediyorum
00 Yorumla
+1 yılEvet arada tek başıma gidip yemek yiyorum sonra bur güzel de tatlımı yiyip bir bilet alıp sinemaya girerim çok keyifli geçer.🙂
132 Yorumla- +1 yıl
Evet ciddiyim yani anormal mi bilmiyorum ama benim için güzel
- +1 yıl
Bana da 1,2 bakıyorlar ama ben özgüvenli bir şekilde durduğum için pek bakmıyorlar sonuçta onlara ne değil mi.
- +1 yıl
Evet bana çok cool geliyor ama ben onun için yapmıyorum gerçekten bana iyi geldiği için keyif aldığım için arada kendimle baş başa dışarı çıkıyorum istediklerimi yapıyorum. Eğer huzursuz hissediyorsan demekki tek takılmak sana göre değil.
- +1 yıl
Erkekler arkadaş edinme konusunda kadınlara göre daha rahatlar size tavsiyem arkadaş edinebileceginiz ortamlarda bulunun mesela daha eğer öğrenmek istediğiniz bir dil aktivite varsa kursa yazılabilirsiniz.
Sonra daha önce yapmak istediklerinizi artık ertelemeyin yapın keyif alacağınız şeylere odaklanın - +1 yıl
Hmm onun dışında şu an aklıma bir şey gelmiyor ne yazık ki 😊
- +1 yıl
E tamam o zaman devam edin işte ne güzel 😃
- +1 yıl
Daha rahat olabilirsin hayatı akışına bırak başrol sensin.
- +1 yıl
Aldatılmaniz sizin suçunuz değildi hayat devam ediyor hayata yetişmeye çalışın pes etmeyin stresin bir faydası yok başka pencerelerden bakın hayata eminim yemyeşil çiçekli bahçelere rast gelirsiniz
- +1 yıl
Çıkıyor merak etmeyin içinizi ferah tutun
- +1 yıl
Sizden de razı olsun teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Ne güzel sevindim o zaman 🙂
- +1 yıl
Tabi buyrun
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim 😊🙏🏻☺️
- +1 yıl
Biliyorum bende ettim
+1 yılYalnız olmakla tek başına olmak karıştırılıyor. Tek başına bi çok durumun içine girip çıkabilen tüm zorlukları aşabilir yalnızken belli başlı sorunları aşabilir gibi bişey bu da bana göre
03 Yorumla- +1 yıl
Bana kalırsa yerine göre iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Müzik & Etkinlik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giderim çokta güzel vakit geçiyor
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 997 cevap paylaştı.
+1 yılZamanım olursa giderim millete bağımlı değilim gadası
01 Yorumla Avm'de tek başıma dolaşmayı severim
Tek başıma dışarıda yemek yemeyi, sahilde yürüyüş yapmayı severim.
Sinema dışında her yere tek başıma gidebilirim.11 Yorumla
+1 yılGidilir tabi , kendimize vakit ayırmak büyük bir lüks. İnsanın kendine yapacağı en büyük iyiliklerden ayrıca. Çekinmeyin tek başınıza vakit geçirmekten
11 YorumlaÇok hep yalnız olunca daha iyi insanlarla gidince boş şeyler dinliyorsun çoğu da anlatıyor sadece dinleyen yok onun yerine kendim biseyler yapmaktan hoşlanıyorum
11 Yorumla
+1 yılEvet gidiyorum hshd bazen kendimi kendime alıştırmam gerek birinin olması gerekmiyor illa cafede olmam cinama konusunda pek jdjd hem fikir olmayabilirim
01 YorumlaArkadaşım hiç ama hiç yok, ben çok seviyorum yalnızlığı. Kasabada yaşıyorum ormana gidiyorum öyle girip çıkmıyorum hiç, umarım kulübe yapabilirim oraya.
01 Yorumla
+1 yılYanımda birisi olmadan sıkılırım tek başına keyfi çıkmıyor
31 Yorumla
+1 yılKafeye giderdim bir aralar da insanlar konuşmaya geliyor. Artık tek gidip kitap okuyamıyorum ya da bilgisayarda takılamıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
coollukla ne alakası var
Tek başına sinemaya giden insanların tamamı yanlızlığı seven insanlar ya da sinemada buluşma kararı alan kişilerin partnerinin gelmemiş yani ekilmiş olması😊
00 Yorumla
+1 yılGençliğimde yalnız takılmayı çok sevmiyordum ama yaş aldıkça insanlardan mümkün olduğunca uzaklaşmayı tercih ediyorum o yüzden şu anda herhangi bir aktivite için tek takılmayı tercih ederim.
00 YorumlaTek sinemaya gitmedim ama yemeğe kafeye giderim. Eskiden tek lokantaya gidemezdim ama alıştım yalnızlığıma😂
01 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 622 cevap paylaştı. Hayır hiç tek olmadım ya kiz kardeşim ve annem ya da babamla gitmisimdir sinamayada hiç gittmedim diyer her yere gittim 😃😅😅😅
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaa bende tek takılırım
+1 yılGiderim ama kafeye hadi tek gidilir de sinemaya tek gidilmez bence keyfi çıkmaz oturup evde film izlesem tek gitmek yerine ondan iyi😅
03 Yorumla- +1 yıl
Sıkıcı olur bence kişinin kendi kararı yine de
+1 yılKendi kendime vakit geçirmeyi çok seviyorum her şekilde
11 Yorumlaçoğu zaman bırakmıyor arkadaşların ama evet sık sık kendim gezerim çıkarım
11 Yorumlaevet kesinlikle denerdim tek başıma birşeyler yapmayi seviyorum
15 Yorumla
+1 yılYok bakkala bile tek gittiğim de hemen hızlı hızlı gidip geliyorum tek başıma çıkmam asla çıkmadım da biraz da sosyalleşme konusunda geri kaldığım için olabilir tabi herkes öznel düşüncesini söyleyebilir bu sorduğunuz soru da.
25 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende de durumlar aynı
- +1 yıl
Bilmiyorum en azından bir tane sağlam arkadaşımız olsaydı bu sorunu biraz olsun çözerdik yanındayken her yerde rahat takılabilecepimiz arkadaş muhakkak olmalı daha kolay çözülür ama o da yok yani nasıl adım atılabilir inan bilmiyorum insanlarla sohbet etmeyi bile zorlaştırdım kendime mesela ben sen en azımdan o kadar kötü bir durum da değilsindir.
+1 yılTabiki giderim hatta sinema ve spor tek başına olmalı bence
05 Yorumla- +1 yıl
Haftanın 6 günü spor yapma gelişmek istiyosan unutma çalışarak değil dinlenmeyi iyi sağlayarak gelişirsin, diğer türlü yıkım yaşarsın benden söylemesi
- +1 yıl
Sen bilirin
sinemayı pek sevmiyorum ama kafeye tek başıma gitmek daha iyi
01 Yorumla
+1 yılTek olarak sadece büyük parka gidip ağaçların altında bir bank bulup oturur elime de bi soda kafa dağıtırım
00 Yorumla
+1 yılSinemaya tek gitmem cafeye işim gereği gidiyorum tek başıma ama normal zamanda tek gitmem
01 Yorumla
+1 yılTek başıma herşeyi yaparım çok severim yanlız takılmayı
01 Yorumla
+1 yıloluyor başka insanlara bağlı dünyaya gelmedik ya xd
01 YorumlaTek takılmayı daha çok seviyorum ben
31 Yorumla
+1 yılAile kalabalık olunca tek başına gitmek çok değerli bir şey benim için.
10 YorumlaEn son kafeye gitmiştim..
00 Yorumla
+1 yılHer türlü geçiririm.
Tek başına da zaman geçiremeyecekler insan, neden var ki?00 Yorumla
+1 yılElbette, kafa dinlemeye birebirdir, çokta keyif alırım.
00 YorumlaEvet giderim, tek başıma aktivite yapmayı severim..
00 YorumlaGidiyorum , her şeyi tek başıma yapabilecek seviyedeyim.
00 Yorumla
+1 yılAyda 1 2 kere sinamaya giderim ordanda yemek yemeye giderim baya iyi oluyo
00 Yorumla
+1 yılCinema çopkkk güzel oluyor evet giderim tek ygüzel oluyor huUr
00 YorumlaSinemaya, kafeye her yere tek gidiyorum ve bazen iyi oluyor böylesi...
00 YorumlaHayır zaten hayatımda hiç sinemaya kafeye falan gitmedim
05 YorumlaGidilir kardo en son testere filmine gitmiştim hep çiftler gelmişti tek yanlız bendim yinede iyi oluyor ama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence zevkli/güzel denemelisiniz. İnsanın kendine zaman ayırması ve değerini bilmesi çok güzel bir his.
30 Yorumlaevet tek başıma gezip yemek ve tatlı yiyip alışveriş yapmıştım kendi kendimi video çekmiştim ve yapardım da şu aralar İstanbul'da yapamıyorum böyle şeyler
10 YorumlaEn sevdiğim şey bu arada tak başıma starbucksta kahve içmek restosaranta gitmek sinemaya gitmek, kendimle başbaşa kalmak çok iyi geliyor
13 Yorumla
+1 yılbana en iyi gelen şeylerden biri tek başıma aktivite yapmam yani kimine saçma gelse kimine sıkıcı gelsede bana çok iyi geliyor Kafa dinlemeye güzel
01 Yorumla
+1 yılCafe ye çokkez gittim alışverişe de öyle ama kararsız Bi insan olduğum için hep elim boş döndüm sinemayı hiç denemedim yaa tek gitmeyi ama denemek isterim Bi o bide tek başıma tura katılmak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet hem de çok oldu, yalnıztık müthiş bir şeydir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönceden kendimle gezmeyi severdim şimdi evimde oturup çayımı içeyim diyorum para yetmiyor
00 Yorumla
+1 yılYani gidiyorum kafa dinleyici oluyor kendine zaman ayırmanın nesi kötü eğer arakadasın yoksa üzücü bir durumdur
00 YorumlaHer gün yanlızlık çekiyorum evden fışarı ayda bşr cikıyom gerek yok telefonunuz varken yanlız değilsiniz
00 YorumlaEvet oluyor ve sonrasinda ohh bugunu kendime ayirdigim iyi oldu diyorum
01 Yorumla
+1 yılTek başıma alışveriş yapmaya bayılırım
22 Yorumla- +1 yıl
Kac lira harciyosun bi seferde ortalama.
+1 yılNapalım birlikte gidecek biri yok evdede sıkılıyorum yani tek başıma gittiğim oldu ama garip oluyor
00 Yorumla
+1 yıltek takılmak bazen insana kendine yetebilme huzuru veriyor ben yaparım sık sık
00 YorumlaSinema güzel akıyor. Bazen solo takılmak çok iyi geliyor.
00 Yorumlaalışveriş ve Café ye yalnız gittiğim oldu, sadece sinemaya hiç yalnız gitmedim, gitmem de herhalde.
00 Yorumla
+1 yılBence hep beraber gezmekten daha verimli oluyor fikir kargaşası yok kafana göre.
01 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
+1 yılHayır, valla tek başıma kalmamaya çalıyorum
00 Yorumla
+1 yılGenelde yanlız kafeye gidiyorum ama sinemaya bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır kafe ya da sinemaya zaten arkadaşım var diye gidiyorum yoksa evde oturur filmi öyle izlerdim
00 Yorumla
+1 yılSon 3,4 aydır tek başına kütüphaneye gidip geliyorum ama zorunlu olarak kpss is coming:)
00 Yorumla
+1 yılsık sık yaparımm bunu
15 Yorumla- +1 yıl
çok güzel oluyor kafa dağıtıyorum
- +1 yıl
ohh mis en iyisi ahah
+1 yılKendi kendime yetebiliyorum
01 YorumlaÇok oldu keyif alıyorum
015 Yorumla
+1 yılHayır keyif almam hiç.
01 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi