Ibo, nun "Ben insan. Degil miyim."? Sarkisi sanki Yaradana karsi gibi? dinlemek gunah mi?

Bu sarkiyi dinliyordum Turk kahvesinde. karsi masadaki arkadas kapat o sarkiyi gunah. dedi. ve. tartisma. basladi.. arkadas beni once sakinlestirdi ve neden. gunah dedigini acikladi.. ve. simdi biliyorsun karar senin dedi.. Sarkinin sozleri soyle.. Ben insan degil miyim? Ben Kulun degil miyim? Tanrim dunyada beni hep aglattin? Cile Cekdirdin? Derman. Arattin? Ben insan. Degil miyim? Ben Kulun degil miyim? Arkadasin ornek verdigi Yaradana. yaratmis oldugu icin niye diye sorulmaz. bu sarkiyi dinlemek gunah dedi.. benden buyuk oldugu ve zamaninda yaninda calistigim icin ustelemedim... sadece hirr mirr yaptim sarkiyi kapattim.. Simdi soru? Yaradan. Allah, a " Ben insan degil miyim? Diye sorulur mu? (Ulan Ismail abi.. senin yuzunden yillardir dinledigim sarkiyi inceliyorum..) Yaradana... Cile Cekdirdin... Derman arattin? Denilir mi? Sarkida olsa?

Güncellemeler
+1 yıl
Sarkida Allah, a isyan var? Cile Cekdirdin? Derman. Arattin? Ben insan degil miyim? Ben Kulun degilmiyim? Boyle bir sarki gercekten dusundurucu.. Allahim sen Affet bizi..
Güncellemeler
+1 yıl
Ve. Ibo. ". Tanrim. Dunyaya beni sen attin Cile cektirdin. Derman arattin " diyorlar bu. yaradana karsi isyandir degil mi?
Ibo, nun "Ben insan. Degil miyim."? Sarkisi sanki Yaradana karsi gibi? dinlemek gunah mi?