Güncellemeler
+1 yıl
Sarkida Allah, a isyan var? Cile Cekdirdin? Derman. Arattin? Ben insan degil miyim? Ben Kulun degilmiyim? Boyle bir sarki gercekten dusundurucu.. Allahim sen Affet bizi..
Güncellemeler
+1 yıl
Ve. Ibo. ". Tanrim. Dunyaya beni sen attin Cile cektirdin. Derman arattin " diyorlar bu. yaradana karsi isyandir degil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni isyana sürüklüyor ose dinleme hem psikolojiye de iyi gelmez kotunbir durumda isen daha kötü hissedersin kendini
Ok.. Gunaha girme durumu diyorsun
Tanrim... dunyaya. Beni Sen. Attin!!! Cile cektirdin!!! Derman Arattin!!! Ben insan degilmiyim? Ben kulun degil miyim? Tum bunlar isyan... sozleri. dinlemeyecegim. artik..
Bunun gibi bir dünya şarkı var eğer günahsa boku yedik ben soylıyım de 😂😂😂
Yok bunun gibi sarki yok bunalimda en yakini.. Muslumanlik babadandi. ". Sen. Tanri misin? Beni oldurdun.. esime dostuma beni. Guldurdun... diyordu. Muslumanlik baba bu sarkinin. Gunahi. Karsindakini " Tanri" yerine koymak... Ibonun ki ise hesap sormak olmus ikiside gunah davet eden sarkilar
Ohh Tanrim.
Muslum. Baba yazdim baslangica. Yalnis gitmis ozur
çok günah kanka cehenneme gidersin
Evet Kanka.. O duygular icinde oldugum icin bu basligi actim.. bazen mirildaniyorum.. ". Ben insan degil miyim? Ben Kulun degil miyim? Tanrim. Bu dunyaya beni sen attin.. Cile cektirdin.. Derman arattin? dedikten sonra tam isyan sozu..". Ben Kulun degil miyim?" diyorum.. dedigin gibi gunah diyorum.. kendimi durdurup bu sarkiyi dinlememeliyim..
Evet sitem var sarkıda
Dogru sitem. var.. ama. Alla, ha beni neden. Yarattin? Cile Cekdirdin.. derman Arattin? Diye sorulur mu? ve Ben Kulun degil miyim? Diye soruda var sarkida..
Değil
Degil degil mi ama simdi biraz karamsarlikta kaldim.. Yaradana. yarattigi icin. sorgu sormak gibi o sarki
Tanrim. Dunyaya beni sen. attin!!! Cile Cekdirdin!!! Derman arattin!!! Ben insan degil miyim? Ben Kulun degilmiyim? (evet kulusun sormana Gerek yok.) Evet gordugunuz gibi tamamen. Yaradana isyan Turkusu gibi olmus. bu sarki
Ne günahı aq ya
Tanrim. Dunyada Cile Cekdirdin... derman arattin? Diyor sanki yaradandan hesap soruyor? .. aq. ya.. durumu
Ya abi boş ver bize ne iboyla allahının arasındaki meseleden
Ama bizde dinliyoruz.. tovbe tovbe. bazen mirildaniyoruzda. Allah, a karsi Cile Cekdirdin
? Derman arattin. Ben Kulun degil miyim? Soruya Bak? Hasta ardindan Ben insan degilmiyim
? Diye sorulur var.