Müzik & Etkinlik Sizce Türk Pop Müziğinin en iyi kadın sanatçısı kim? ahududulu_muhallebi Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence Ajda Pekkan Kendisi ayrıca ilk pop müzik sanatçımız Sizce Türk Pop Müziğinin en iyi kadın sanatçısı kim? Cevapla En İyi Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Gülşen 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl İlk ve son jsjsjsj, ben sezen Aksu'nun severim, popta simge sıla iyidir 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 367 cevap paylaştı. Aleyna tilki tabiki Aleyna tilki türk poponun tanrısı 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sezen Aksu der geçerim 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 347 cevap paylaştı. Ajda pekkan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gülşen
İlk ve son jsjsjsj, ben sezen Aksu'nun severim, popta simge sıla iyidir
Aleyna tilki tabiki
Aleyna tilki türk poponun tanrısı
Sezen Aksu der geçerim
Ajda pekkan
Gülşen
Gerçekten mi