Sezen Aksu
Sertab Erener
Hande Yener
Demet Akalın
Ebru Gündeş
Başka
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Sezen Aksu
Seçemedim. Bunda bile anket yapmış ya 😂
😂 gerçekten ya ben niye anket yapıyorum sürekli
İnan hiç farkında bile değilim şimdi sen söyledin ya hak eden baktın sürekli anket 😂😂 kendimi kınıyorum
Çoğu sorumda bütün şıkların doğru olduğunu belirtmiştir belki de alt taraftan bana yeter artık anketli soru sorma demek istemiş olabilirsin 😂😂
😂😂 değil mi her fark ediş Yeni Bir başlangıç
Rock kraliçemizi seviyorum ben 😍
Şebnem Özlem mi 🙂
Şebnemin muhteşem bir sesi var
Hani bir de kimse yokken Şebnem ferah vardı Özlem Tekin vardı o yüzden ikisinin de yeri ben de çok ayrı. Güzelliğinden çekiciliğinden bahsetmiyorum bile 🙂
Şimdilerde mesela Gerçekten sesi güzel olanlar var Evet ama Şebnem ile özlem'i dinlemiş biri olarak İnan ki hiçbiri ilgimi çekmiyor. Eskiler bir başkaydı sanki ya hani bilmiyorum bana mı öyle geliyor şarkı sözü olsun duruş olsun insanın ruhuna dokunması olsun
Yok yok zaten ikisinden sonra gelen olmadı hiç bence hani onların yeri hiçbir şekilde dolmadı.
Sertap Erener
nilüfer
Ajda pekkan
Derya Uluğ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
En beğendiğim net Hande Yener 😍 Popun uzaylı kraliçesi resmen 😂 Her dönemde başka tarz, başka hava, şarkılar da aşırı kalıcı. Özellikle eski albümleri tam efsane. Demet enerji, Sezen gönlün kraliçesi ama popta kalbim Handeci 💿✨
Ben de Sevtapcıyım🙂♥️
Sevtap ne ya kanka, çok niş seçim 😂 Helal, sen tam arabesk-pop harmanı adamsın belli oluyor 😎❤️🎶