Eskiden, sevdiğiniz müzikleri günümüzde pek kullanılmayan hangi kaynaklardan indiriyordunuz?
Program üzerinden
Müzik indirme sitelerinden
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eskiden, sevdiğiniz müzikleri günümüzde pek kullanılmayan hangi kaynaklardan indiriyordunuz?
Bilgisayara format atıldıktan sonra, driverlardan önce Lime Wire kurulurdu.
O varken Youtube falan yoktu zaten. Lime Wire klasör paylaşımı özelliğiyle çalıştığından ve server u olmadığından, kimde kuruluysa ve o kişi kendi bilgisayarında ki medyaları, fotoları paylaşıma açtıysa onları indirirdin.
Virüsten, kanepe üzerinde ki dayıya, tornodan karaoke şarkılara ne ararsan vardı.
Telefondan Youtube için NewPipe var. İdm gibi iş görüyor şimdilik.
Ben beni bileli hiç müzik indirmedim. İnternet Türkiye'ye geleli 23-24 sene oldu. Türkiye'de 16-17 senedir her evde bilgisayar var. Ne dinlediysem YouTube'dan dinledin
O LimeWire yok mu? O, Dünya'nın şarkısıyla dünyanın virüsünü indirmişti bilgisayara. 😁
Hey gidi hey uygulamalar ve siteler vardı..
Cevap
10Cevap
Ben yoıutube da link kopyalayıp internetten sitelerden indiriyorum. ama bazen de spotify üzerinden dinlerim hiç fark etmez
Napster vardı bizim zamanımızda 🧓🏻 mp3 onla doğdu
Siteden indiriyorum abi mp3indirdur diye bir siteydi hatta hatırlıyorum 😅
Çok rezil bir mp3muzikindirdur adında bi siteydi galiba. Müzik indirirken virüs de indirmiştim gitmişti bütün dosyalar fotoğraflar.
Eskiden hatırlayamadım. Mp3 video dönüştürücüden indirim şimdi , videoda olduğu gibi çıkıyor sesi copy paste yapıb
Müzik indirme sitesi vardı bir de bizim zamanımızda kaset ya da CD doldurma vardı
Müzik indirme uygulamalarından indiriyordum.
LimeWire :D vay be.
Old mu dedin sen bana ☹️
Yok yok bana dedin 🤧
Takılıyorum be :D
😅😅
Tubidy vardı googleden eski telefonlardan
Birkaç forumdan
Uygulamadan indiriyordum.
Televizyonda dinlerdim hep 😂
Hatırlamıyoree 😃
Program üzerinden
bear efsaneydi bence