Müzik & Etkinlik Yanlış anladığınız şarkı sözleri nelerdir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Yanlış anladığınız şarkı sözleri nelerdir? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Aklıma gelmedi ama yabancı şarkılar vardır 1 0 Yorumla
__Justimagineit Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Tövbe estağfurullah silk beni silk beni diye bir şarkı var ben ne anlıyordum mdmsmsmsms 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Ay onu herkes öyle anlıyor bence dndjdj Yorumla __Justimagineit +1 yıl Allahtan ben fesat değilmişim öyle anlamaya çok açık silk beni silk beni buna ihtiyacım var diyor sonuçta jdnsjdjdjdnd Yorumla S2minkeyfi +1 yıl JSNDNSJSJSJS vallaga onu yazacaktim ilk susbshss Yorumla Papagandukkani +1 yıl Bende onu diyecektim o zaman şu yara kaldı yara kaldı dicez zbsbssb Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yollarım diken taşlarında fotoğrafın yüzünde aynı gülümse*Yollarım dikenli taşlı ellerimde Böyleymiş galiba 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu şarkı çokzell Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kolbastıda «oynayalım uşaklar» diye bi yer var, ben orayı “oynayalım yumuşaklar” diye duyyordum ahahaja 1 0 Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl SbsjwwbwbwbwnwjwwbwnwbwnswnsjsBenim irem derici, s*kerim adaletini sarkisi geliyor kim editlediyse Allah razi olsun 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/ZRG6jx4pIGo😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben bazı şarkıları bilerek yanlış söyleyip kendimi eğlendiriyorum 😂 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tarkan - Yak bütün fotoğraflarıOna gitti güneş yağları 🤣 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bi tane vardı sonrasında aydınlanma yaşamıştım jdjjdjs ama hangisiydi unuttum 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 843 cevap paylaştı. afife abla aşk vurur insana 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aklıma gelmedi ama yabancı şarkılar vardır
Tövbe estağfurullah silk beni silk beni diye bir şarkı var ben ne anlıyordum mdmsmsmsms
Ay onu herkes öyle anlıyor bence dndjdj
Allahtan ben fesat değilmişim öyle anlamaya çok açık silk beni silk beni buna ihtiyacım var diyor sonuçta jdnsjdjdjdnd
JSNDNSJSJSJS vallaga onu yazacaktim ilk susbshss
Bende onu diyecektim o zaman şu yara kaldı yara kaldı dicez zbsbssb
Yollarım diken taşlarında fotoğrafın yüzünde aynı gülümse
*
Yollarım dikenli taşlı ellerimde
Böyleymiş galiba
Bu şarkı çokzell
Kolbastıda «oynayalım uşaklar» diye bi yer var, ben orayı “oynayalım yumuşaklar” diye duyyordum ahahaja
Sbsjwwbwbwbwnwjwwbwnwbwnswnsjs
Benim irem derici, s*kerim adaletini sarkisi geliyor kim editlediyse Allah razi olsun
😂😂
Ben bazı şarkıları bilerek yanlış söyleyip kendimi eğlendiriyorum 😂
Tarkan - Yak bütün fotoğrafları
Ona gitti güneş yağları 🤣
Bi tane vardı sonrasında aydınlanma yaşamıştım jdjjdjs ama hangisiydi unuttum
afife abla aşk vurur insana
çok ama hatırlamıyorum
Hafize abla aşk vurur insana