+1 yılBenim bir şeyleri unutmak için illa güzel bir şarkı dinlememe gerek yok ki hayat o kadar bir şeyleri kafaya takacak kadar uzun değil bunca zaman kafamıza taktık hiçbir şey elde etmedik
15 Yorumla- +1 yıl
Doğru ondan dolayı kafaya hicbirseyi takmamak lazım
- +1 yıl
Ya tabii ki hayat bazen her şeyi kafaya takmadan da geçmiyor ya şimdi her şeyi de boş veremiyorsun Ama ufak tefek şeyleri takmamak gerekiyor Ama bazen insan kendini de hakim olamıyor
- +1 yıl
Orası ayrı mevzu ama bana göre hicbirseyi kafaya takmicaksin ömür kısa yaşanan bakcaksin birşeyi kafana takarsan yaslanirsin ömrün kısalır unutma
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim haklısın
- +1 yıl
Yani kafana takma kimseyi takma yaşamana bak kardeşim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı.
u +1 yılUnutmam.
10 Yorumla - https://www.youtube.com/embed/fpD00WX-KjE
Keyfini çıkartmak lazım 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Tanju Okan güzel çoğu kişi bilmez yenilerden sen iyi biliyosun parça güzel ☺️
- +1 yıl
Olamazsın sen 70 yaşında 30larda olabilirsin 40 olabilir 😂
- Müzik & Etkinlik konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılUnutmak okadar kolay mı sandın belkide daha çok hatırlatır herşeyi ahhh şu şarkıların gözü kör olsun 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Güzel parça Kekilli'nin o eskiler hep güzel sen hangi eski parçalar la unutuyosun bakım
- +1 yıl
Ferdi Tayfur " hatıran yeter " bu şarkı benden sana gelsin canımcığım 👍🙋🤗
- +1 yıl
Teşekkür ederim bende sana bir tane vercem bekle ☺️
- +1 yıl
https://youtu.be/gD7j7qC2hmo?si=H00BKYqnBzvMYqJE
Benden sana gelsin - +1 yıl
Aman efendim çok naziksiniz herzamanki gibi teşekkür ederim 🙏🙋🥰
- +1 yıl
Rica ederim senin sorulara yorum atiyorumda gormuyormusun bakım ☺️
+1 yılMüslüm babanın biz babadan böyle gördük şarkısı beni benden alır özellikle uzun yola o şarkıyla çakarım hep abi.
130 Yorumla- +1 yıl
Oo o müzik güzel bak bir kişi daha vardı muslumu dinlerken ölmüştu tostcumu neydi ama Müslüm Baba'nın şarkıları adamı uzaklara götürüyor tehlikeli
- +1 yıl
Kişiliğimle özümle örtüşmesi efsane sanki benim için yazmış gibi o şarkıyı Müslüm baba.
- +1 yıl
Azeride çok severim oda güzel söylerdi İbo sesi güzeldir ama kişilik olarak onu hiç sevmiyorum nedense
- +1 yıl
Sana gelsin abim 🙏
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin abi mekanları cennet olsun amma öyle böyle göçüp gittiler onlar kadar dinlenen zamanı şarkılarında anlatan yok
- +1 yıl
Semicenk muslum babayı seviyor belli onun şarkısıyla birşeymis yapmış dinlemedim bakım ☺️
- +1 yıl
Arabanın arkasına Müslüm baba ile ilgili şöyle söz yazdırmak istiyorum nasıl olur
- +1 yıl
Müslüm Gürses yıllar utansın güzel bak
- +1 yıl
“ Biz sana beyaz yakışıyor derken kefenden bahsetmedik usta “ Müslüm Baba 🤍
- +1 yıl
Müslüm Gürses kaderi gelmemiş ondan halk çok seviyor onu
- +1 yıl
Abi biz babadan böyle gördük şarkısı uzun yolda efsane dinlemeni tavsiye ederim
- +1 yıl
Abi adamın ağzından bi kez olsun sitemli söz duymadım affedici kucaklayıcı yapısı vardı gülüşüne kurban olduğum 😔 efkarlandım yak bi sigara daha 😔
- +1 yıl
Valla kardeşim sporda yabancı müzikten kafa tık tık ediyor artık evde anca slow dinliyorum genelde şu eski slowlar varya onlar acayip hoşuma gidiyor
- +1 yıl
Ondan işte bir konserini izlemiştim adamlar kendini doğruyor Müslüm baba dedi böyle yaparsanız ben konser vermem kendinze zarar vermeyin adamlar bildiğin kesiyordu kendilerini
- +1 yıl
Abi telefonumda tek müzik albümü olan adam gibi adam. Zevklere saygımız var abim senin yapın onu ister ama ne bileyim allahtan başka kimseye minnet etmeyiz ya ondan çok seviyorum belkide kendisini o da öyleydi garibim.
- +1 yıl
Abi o dediğin Trabzon konseri jilet var diye anlatıyordu televizyon programında böyle yaparsanız gelmem demiş
- +1 yıl
O bir kez daha olmuştu kalbi durmuştu yaşadı sonra yine öldü ama küçükken çok zorluk çekmiş 😑
- +1 yıl
Valla bildin adamlar kendini doğruyordu ama oda tam damardan girmiş şarkıyı napsin adamlar 😂
- +1 yıl
Dediğin bu abi gülüşüne yandığım ya anasına satayım hep gariplikle büyüdük bi kez olsun göremedim ona yanıyorum başka bişeye yanmam bu hayatta
- +1 yıl
Filmi bile böyle bişey yok daha ben yeryüzünde müslüm babanın filmi gibi film tanımam 🤍
- +1 yıl
Doğru ondan dolayı Müslüm babaya ben Orhan ve ferdi pek dinlemem nedense hitap etmiyor insana
- +1 yıl
Abi diğerleri de değerli sanatçılar ama biz insancıl olduğumuz için Müslüm babada öyle olduğu frekanslarımız ondan uyuşuyor
- +1 yıl
Başka hangi tarz dinliyon slow tarzı dinliyomusun
- +1 yıl
Neyse abim bildirimlerle arkadaşları rahatsız etmeyelim kendine dikkat et. Tüm Müslümcülere selamlar 🖖
- +1 yıl
Yok ne rahatsızlığı kardeşim sen nobettesin belli kolay gelsin sana Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Abi birde Kibariye mübarek ses var ablamızda ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem başka tarz dinlemem o da sana gelsin gece hatrına kal sağlıcakla. Bugün istirahatliydim yarında işlerim var kendime göre izin istedim verdi sağolsun seviliyorsun abim. @Cendere1910 🤍
- +1 yıl
Kibariye şu son olaydan dolayı gıcık kaptım kardeşim ama tskr ederim bendende sana şu şarkı gelsin atcam şimdi
- +1 yıl
https://youtu.be/GkE-wund8MU?si=niNlI6b1Da-Ugmbz
Cansın kardeşim dinle bergeni severim
Şarkı unutturmuyor.. Hatırlatıyor ya da başka bir duyguya sürüklüyor o an için..
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun ama gerçekte sevince oluyor o sürükleme ama şunu bilirim kimse için kendini yıpratmaya değmez bence
u +1 yılŞarkıların öyle bir etkisi yok, unutmak istediğini de hatırlatır.
13 Yorumla- +1 yıl
Bende genelde unutturuyor slowlarin etkisi güzeldir sosyetic eski olanlar çok etkili sen bilirsin eskileri
- +1 yıl
İyi ne hoş senin adına
- +1 yıl
Anladım hoş olsun bakalım benim adıma uyuza bak herkes adına benlik değil 😂
- Müzik & Etkinlik konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılOo hemde güzel unuturum 😅 ben şarkılarda kaybolan kişiyim
11 Yorumla- +1 yıl
Hangi şarkılarda kaybolan birisin peki slowmu
Unutmak istediğimi unutur hatırlamak istediğimi hatirlarim.
17 Yorumla- +1 yıl
Sarkisana göre diyosun ozaman
- +1 yıl
Ok hatırlamak istediğine göre peki kolay unutuyomusun
- +1 yıl
Bazı şeyler kolay unutulamaz aşk olayı olarakta değil bazı sevdiğin insanları ölümü felan ama sen unutmam istiyince unutuyosan güzel bir şey ☺️
- +1 yıl
Kendine güzel bak ☺️
her şeyi unutmuyorum da eğlenceli hareketli şarkı çıkarsa fena coşuyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Yani slow dinliyorsun unutuyosun sonra birden eglencelide farklı oda değişik
- +1 yıl
Tam anlayabilirmisin yanlış anladıysam kusura bakma dinliyorum seni ☺️
+1 yılGüzel bir şarkı tüm her şeyime sünger çeker
21 Yorumla- +1 yıl
Peki dinleme bittikten sonra peki geri eskiyemi dönersin
+1 yılO an iyi gelir tabiki
111 Yorumla- +1 yıl
Sonrası gerimi buhran
- +1 yıl
Yess
- +1 yıl
İyi sen girme buhrana sonra valla depresyona girersin
- +1 yıl
Şimdi asla uğraşamam 😌
- +1 yıl
Uğraşma zaten kafaya hicbirsey takılmaz ☺️
- +1 yıl
Sadece toka takarim ☺️
- +1 yıl
Bak sen ☺️ senin hesap banlandimiydi yoktun
- +1 yıl
Banliyo banliye yiyemesiniz beni😌
- +1 yıl
Kim banliyor kız seni 😂
- +1 yıl
Allahmüstakını versin onların😂
- +1 yıl
Yapmazlar sana sanmam ama sallama fazla burayı geç girgirini bitti gitti
Hayır Daha çok acılarımı hatırlatıyor
17 Yorumla- +1 yıl
Acılarını hatirlatiyor unutturmuyormu hiç peki ozaman geçmiş anın çok
- +1 yıl
Takma kafana unut gitsin yaşam kısa ondan dolayı hicbirsey kafaya takılmaması lazım bence salla geç
- +1 yıl
Rica ederim dikkat et kendine ☺️
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
hafıza sıfırlayanı yok mu
15 Yorumla- +1 yıl
O elimizda kalmadı ama eski slowlar direk sifirliyor istermisiniz kromozom hanım ☺️ foto degismissin ilk defa değişik foto
- +1 yıl
Güzel güzel beğendim tamam sana şimdi bir slow yollucam ama eskilerden bakım begenecekmisin
- +1 yıl
https://youtu.be/5PtTqynq3WU?si=HYzd8YzvQHgV3lAe
Beğendiğine söyle ☺️
- Müzik & Etkinlik konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılUnutmam bir sureligine olur.
136 Yorumla- +1 yıl
Geri hatirliyosan ozaman kötü genelde ne oluyor unutmak isteyip unutmadin
- +1 yıl
Genelde sadece bir sey degil, bir cok seyin toplami. Duzenin oturmamasi gibi.
- +1 yıl
O bendede olur söyle desene düzen ne zaman tam olarak istediğimiz gibi oluyor
- +1 yıl
Degismeyen ve degismesi gereken seyler var. Duzeni seviyorum ve batiyor bunlar gozume. Kendi yapabilecegim seyler degil sinir bozucu.
- +1 yıl
Peki sende simetri felan hastalığı yok değilmi peki sınırını bozan şeyler neler senin özel değilse
- +1 yıl
Yok hayir. OKB yok.
Evdeki tadilat. 1 yil oldu hala bitmiyor. Yavas ilerliyor. - +1 yıl
Anladım bende bu yaz yaptırdım salona yeni takım aldım adam getiriyor bir yeri misal hatalı vitrin yaptırıyorum aynen öyle harbi doğru dürüst işini yapan yok sen nereyi yaptirdin
- +1 yıl
Tum evin ihtiyaci var. Acil degil ama olmasi da gerekli. Salonun ve mutfagin parkesi degisecek, boya da lazim bazi yerlere.
- +1 yıl
Yazdan başladı kisami sarktı peki bu Türkiye'de genelde olmaz ama Türkiye'demisin sen
- +1 yıl
Hayir.
Disardan biri gelmesi cok pahali. Yavas yavas yapiliyor. Ben de yardimci oluyorum elimden geldigince. Boyadan az cok anliyorum, zemini de yaptim ama yine agir gidiyor.
Neyse bu sene azalir umarim. - +1 yıl
Anladım ozaman yurt dışındasin ama işçilikleri güzeldir umarım genelde sağma yapiyolar bakmazsan hangi ulkedesin
- +1 yıl
Amerika.
Isciler iyi ama bastan savma yapan da cok. - +1 yıl
Hangi eyalet orada meksikalilar çalışıyor sanırım işçi olarak arkadaşım var benim ordada şu an gündüz sizde ozaman
- +1 yıl
Kentucky.
Evet genelde latinler bu tur isleri yapiyor.
- +1 yıl
Güzel yer bayağı ormanın içindesin ozaman sen ☺️ ne iş yapiyosun orada
- +1 yıl
Hemsire asistaniyim gecici bir sureligine
- +1 yıl
Ne kadar güzel ondan sonra ne olcaksin peki geçici süre ise
- +1 yıl
Çoğu kez karşılastik seninle daha yeni konuştuk ☺️
- +1 yıl
Saglik sektorunde olacagim diyeyim
- +1 yıl
Güzel sağlık sektörüyse bana göre bir bayana ya sağlık sektörü ya da hukuk sektörü yakışıyor
- +1 yıl
Yakismasiyla cok ilgilendirmiyor. Oldum olasi ilgim vardi o sebepten yonelmek istiyorum. :)
- +1 yıl
Yani sağlıkci olmayı istiyodun anladım sence ben ne meslegindeyim bakım ☺️
- +1 yıl
Muhendislik?
- +1 yıl
Yok değil fitness trainer spora bakış açın nasıl bakim
- +1 yıl
Herkesin spor yapmasi gerektigini dusunuyorum. Gorunusten ziyade saglik icin.
- +1 yıl
Çok güzel söyledin ama çoğu insan yapmıyor bizde onları yaptırıyoruz tabiki sen yapiyosun ozaman
- +1 yıl
Bosluyorum bu siralar. Dogruya dogru👀
Icimden gelmiyor hic. - +1 yıl
Ne yapiyosun peki hangi bölgeleri çalışıyorsun boslama bence yaptıkların boşa gider bak 3 on 1 of yap bir kardiyo diğer gün ağırlık
- +1 yıl
Kilo almiyorum zaten. Cok yorucu seyler olmasina gerek yok hic. Vucut biraz calissin yeter. Yoga yaparim bir kac gune belki.
- +1 yıl
Yoga oda iyi fazla yormaz seni boy kilo kaç senin
- +1 yıl
171-57
- +1 yıl
Tam idealsinn biliyomusun boyun uzun olması şaşırttı genelde biliyosun bayanlar 1.71 olması zor
- +1 yıl
Tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim ben seni fazla sohbetle yormayayim en iyisi ☺️
- +1 yıl
Evet tadinda kalsin. Iyi gunler :)
- +1 yıl
İyi günler dikkat et kendine ☺️
+1 yılYok hatırlayıp daha da gıcık oluyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Ne hatırlatıyor mesela sana bakim
- +1 yıl
Mal mal insanları
- +1 yıl
O insanlara nasıl çare bulcan kız eğitim şart onca adam egitiyoruz sporla birlikte ama beyin olarak zor oluyor
- +1 yıl
Sen ne kadar egitirsen eğit karşındakinin kapasitesi kadar işte algılayabildikleri.
- +1 yıl
Doğru işte napcaz bu durumda eğitimsiz toplum olduk
- Müzik & Etkinlik konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılYok ben daha çok hatırlarım...
131 Yorumla- +1 yıl
Ben unuturum gerçi spordan sonra kafam zaten zoom oluyor dinlendimde uyumamissin sen
- +1 yıl
Akşam üzeri uyumuştum o yüzden uyku perilerim yok
- +1 yıl
İlk defa seni bu saate gördüm iyi yapmışsın keyfin nasıl iyimi
- +1 yıl
Uyku olmayınca gireyim dedim fazla da girmeyince, keyfim paşada yok şükür.:)))
- +1 yıl
Bende bugün bayagidir tekleme girdim kafadan bir soru sallayim dedim ama yorgunum kaslar şu an seyriyor 😂
- +1 yıl
Sporcuymuşsun ya ondandır.😄
- +1 yıl
Bak sen ☺️ beyinde artık yoruluyor hemsehrim normal onca kisiyle uğraşmak zor sana spor yaptirim yarın evden cikmazsin sen 😂
- +1 yıl
Bu sporu yapanlar da sırf artislik için yapıyo o yüzden bi farkım olsun diye ben yapmıyorum...😄
- +1 yıl
Yok ben 22 seneden fazladır bu işin icindeyim ama eskiden keşke futbolu bırakmasaydim diyorum o eski 19 Mayıs stadında amatörde oynuyordum 😂 hava niye atalım umrumda olmaz önemli olan kalp bende yardımcı oluyor muyum çoğu kişiye yeter insanlik onemlide söyle bir bakıyorum hemşehrim valla ülkemiz bitmiş çocuklar ölüyor bazen insan soruyor bu dünyanın amaci ne diye senin Ortin vardi burada erkek hiç görmüyorum onu
- +1 yıl
Konu değiştirmeni takdir ettim.😄
- +1 yıl
Ortim vardı iptal etti hesabını merakını giderebildim mi.:)))
- +1 yıl
Yani spordan ülkeye geçtim haklısın 😂 seni spora alistircam ama yok öyle o ayrı nasıl olsa düşersin elime 😂
- +1 yıl
Maşallası kafan pırıl pırıl.😄
- +1 yıl
Yok merak değilde iyi birisiydi oda bakma sap diye cevap veriyodu adama ben dobra insanı severim merak değil iyimi diye sordum sende aradan araya boksör gibi bana laf cakiyon 😂
- +1 yıl
Kafa pırıl pırıl spordan sonra hep öyle olur yorgunlukla kafayı yakalıyosun tavsiye ederim 😂
- +1 yıl
Meşhurdur laf sokmalarım ortim olaydı diyiverirdi sana.😄
- +1 yıl
Derdi ama bak seni iyi savunuyordu Ortin 😂 ama sen elime düşersin nasıl olsa kilo alirsin napcaz felan mecbur bana daniscan 😂
- +1 yıl
Ülkemizin böyle kafası pırıl pırıl gençlere ihtiyacı var.😄
- +1 yıl
Sende bugün pırıl pırılsin 😂 sende ne hissediyorum biliyomusun böyle aşırı titiz temizlik düşkünü nedense 😂
- +1 yıl
Niye memlekette bir sporcu sen mi varsın.😄
- +1 yıl
Bilmem var mı başka tanıdığınız hanfendi 😂
- +1 yıl
Oow başka ne hissediyormuşsun.😄
- +1 yıl
Başka bir şey hissetmiyorum senin aşırı titiz oldunu hissediyorum adamı sen ozona sokarsın valla 😂 diğerlerini zaten biliyorum
- +1 yıl
E seni de tanımıyorum.😄
- +1 yıl
Az buçuk burasiyla tanıdığınla yetiyor 😂 insan biraz spor sever kızda hiç yok spor sevgisi 😂
- +1 yıl
Naparsın işte allah vermemiş spor sevgisini.😄
- +1 yıl
Yani vermemiş o sevgiyi sana titizlik konusunda doğrumuyum peki 😂
- +1 yıl
Var birazcık.😄
- +1 yıl
Bak tahminim doğru ama genelde ank boyle oluyor neden acaba sen adamı ozonada batirirsin 😂
- +1 yıl
Tanımadığın biri için anca varsayımda bulunursun seninkide öyle oldu sadece.:)))
- +1 yıl
Olsun 6 hisim kuvvetlidir artık öyle öyle tanıyoruz çok gizemlisin acid ona göre ☺️
Yok, hayallerde kaybolurum
15 Yorumla- +1 yıl
En güzeli bro hayaller önemli
- +1 yıl
Çoğu şarkılar anlatır yaşantılari ☺️
- +1 yıl
Aynen bro
Arada unuttuğum. oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Fazla unutturmuyor ozaman seni
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha fazla hatırlarım
117 Yorumla- +1 yıl
Ozaman senin dinlemen kötü olur dertleri debrestiriyor senin
Cevap sahibi+1 yılGerçekten her bunu denediğimde daha çok ağlıyorum sonunda bayılıyorum berbat bir kombo o yüzden dertliyken müzik dinlemem
- +1 yıl
Bencede dertliyken sen hiç dinleme nelere en çok dertleniyorsun peki
Cevap sahibi+1 yılSadece ölüm
Cevap sahibi+1 yılGerçekler dizide bile ağlarım sss 😅😅
- +1 yıl
Balıkmisin sen yoksa ,😂
Cevap sahibi+1 yılAkrepim de gereksiz duygusalim bazen
- +1 yıl
Seni ozaman çok uzuyolar seni üzmemek lazım
Cevap sahibi+1 yılTek bir darbe aldım ama ölene kadar gecmeyecek muhtemelen :)
- +1 yıl
Eskidenmi aldın peki onu ondan dolayimi unut gitsin niye unutmuyosun
Cevap sahibi+1 yılÇünkü aşk acısı gibi basit bir şey değil neyse boş ver ben duygusuzum bunu böyle bilelim
- +1 yıl
Özelse tamam değilse anlatabilirsin bana
- +1 yıl
Duygulusun sen bence duygulu ☺️
Cevap sahibi+1 yılBuradan daha fazla ifsalayamam hatta gizli yapicam kimse duygularım olduğunu bilmez
- +1 yıl
😂 tamam yap sen gizli burdakiler tanısa nolurki ama sende bayağı duygular var bana anlatabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBenim reelde tanıdığım insanlar var burada
- +1 yıl
Ciddimi ozaman tamam nick bilirler ozaman
Unutmam
11 Yorumla- +1 yıl
Ozaman sıkıntı insan unutmadiklarindan yaşlanır
+1 yılbazı şrkılarda olur
18 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi şarkılarda mesela
- +1 yıl
Romeo Juliet balesini dinlerken mesela
- +1 yıl
Ne hissediyosun peki onda
- +1 yıl
açın dance of the knights dinelyin nasıl anlatayım ki
- +1 yıl
Dinlicem bir dk
- +1 yıl
Bu tarz şarkıları dinlemen güzel ama çoğu insan dinlemez
- +1 yıl
neyse ki çoğu insandan çokça farklıyım
- +1 yıl
Ama güzel beyin dinlendirir seninn dilediğin şarkılar bencede farklısın peki nerden dinlemeye basladin yani kim sayesinde
+1 yılYoooo
11 Yorumla- +1 yıl
Oda güzel
+1 yılUnutmam
157 Yorumla- +1 yıl
Ozaman kindar yapın var biraz
- +1 yıl
Tam tersi hiç kindar değilim? Soruyu hangi anlamda sorduğunu anlamamış olabilirim
- +1 yıl
Yani kötülükleri olabilir her manada ama çoğunluk sana yapılan yanlışlar diyelim
- +1 yıl
Kindar seviyem bana yapılan yanlışlarin boyutuna göre değişir ama genelde umursamam kindar değilim ama unutmam aklımın bir köşesinde kalır
- +1 yıl
Güzel bak öyle düşünüyorsan peki o aklında kalınca zamanı geldiğinde onu cektirirmisin
- +1 yıl
Hayır cektirmem sessizce uzaklaşmayı tercih ederim
- +1 yıl
Buda güzelmiş ozaman kalbin bayağı güzel senin sana yanlıs yapılsa bile insana yol veriyosun begendim
- +1 yıl
Teşekkür ederim evet çok güzel bir kalbim var ondan yüzde yüz eeminim:))
- +1 yıl
Belli konuşmandan anlaşılıyor güzel kalbin olduğunu sen duygusal birisinde bence hemde çok ☺️
- +1 yıl
Hayır duygusal değilim hiç hoşlanmam merhametliyim ama duygusal değilim 😄
- +1 yıl
Valla ben seni direk balık burcu olarak gördüm 😂ağlamam diyosun yani
- +1 yıl
Terazi burcuyum ağlarım ama mümkün olduğunca yalnız
- +1 yıl
Akıllı kadın olur teraziler bakımlı ve güzeldir sabırlı ve kavgadan hoşlanmazsin sen ondan demek ☺️
- +1 yıl
Hepsi doğru
- +1 yıl
Yani terazileri bilirm bayagida tasiyosun ozelliklerini
- +1 yıl
Evet bütün güzel özelliklerini taşıyorum 😄
- +1 yıl
Sence benim burcum ne bakım ☺️
- +1 yıl
İkizler koc
- +1 yıl
İkizler benzer bir yanım var mı 😂 kocda değil 😂
- +1 yıl
Yoo sadece salladım tanımıyorum seni 😄
- +1 yıl
Oğlak burcu bilirmisin nasıl hadi bakım😂
- +1 yıl
Hayır bilmem en çok kendi burcumu biliyorum:))
- +1 yıl
Bak bakım bir yerden insan merak edip bir bakar 😂
- +1 yıl
Hiç merak etmiyorum 😂
- +1 yıl
Bak sen ego bayağı var sende napcaz 😂
- +1 yıl
Her insanda biraz ego olmalı 😄
- +1 yıl
Bendede varda sen beni geçiyosun bu konuda biraz anlasalim beni geçme 😂
- +1 yıl
Sende yok hiç var gibi durmuyor o yüzden geçmek zorundayım üzgünüm 😄
- +1 yıl
😂😂 bende ozaman sen beni tam daha yeni goruyorsun 😂 ama sevdim seni kendini seven beğenen insanı severim herkes sevmelidir ama çoğu kendini bile sevmiyor ama beni gecemezsinn😂
- +1 yıl
Geçtim bile😄
- +1 yıl
😂😂 uyuz valla uyuz sevdim kız seni geçtin bile nasıl geçtin bakim
- +1 yıl
Egolu durmuyon o sebeple geçmiş bulunuyorum
- +1 yıl
Tamam geç bakım ama tanıdıkça anlarsın egomu misal neden yalnizim ben. Sence 😂
- +1 yıl
Çapkın olduğun için kimse seni istemiyor olabilir.. hi hi hi🤓
- +1 yıl
Ben çapkin birisinemi benziyorum olmadı bu valla insan severimde çapkin olsam istedim kişiyi alırım o çapkınlik nerden çıktı bakım bu kanıya nerden vardin 😂
- +1 yıl
Yahu salladım sadece tanımıyorum seni 🤭
- +1 yıl
Salladin direk çapkınlık hiç görmedin mi beni peki burada dur bakim 😂
- +1 yıl
İki üç kere sadece yeni gördüm yani
- +1 yıl
Fazla giremiyorum ama arada soru sorarım ben gördüm seni birde fotolu bir soru paylasmistin eskiden boyleydim felan diye o sorunu görmüştüm ☺️
- +1 yıl
Ne zaman böyle bir soru paylaştım 🤔
- +1 yıl
Bu hesapta mi 🤔
- +1 yıl
Valla unutmam öyle bir soruna denk geldim fotonu paylaşmışsin eskiden boyleydim zayıfladım felan diye yanlismi hatırlıyorum yoksa
- +1 yıl
Başka hesabindami var
- +1 yıl
Ben hiçbir zaman zayiflamadim ki hep aynı kilodaydim 🤣🤣🤣🤣 hiç öyle bir soruda paylasmadim ahahaha 😂
- +1 yıl
Ozaman başka siskoleta dahami var 😂
- +1 yıl
Evet bu üçüncü hesabım
- +1 yıl
Maşallah noluyor diğer hesaplarına peki
- +1 yıl
Benden başka kimse şişko diye bir hesap açamaz buna izin vermem🥺 Fenomen iki hesabım vardi biri hesabımı çaldılar naptilar bilmiyorum diğerine giremedim şifre felan unuttum
- +1 yıl
Gmail gelir o unutunca Burdaki yönetim yardımcı olmadimi peki senden başkası açmaz diyosun iyi actinda tek siskolete benim de sana Nutella 😂
- +1 yıl
Şimdi önceki hesabım selamşişkolar idi , insanlara şişko demekten benden nefret ettiler dedim ki bu sefer kendi ismim şişko olsun ki zaten ben bu şişko lafını normal hayatımdada herkese söylüyorum. Böylece soskoletta oldu 🤷
- +1 yıl
Anladım sen ama benim gibi tombiş çocukları seviyosun doğru hatirliyosam fotonu koyuyosun ama yüzüne emeji koyuyosun doğrumu
- +1 yıl
Tombiş çocukları değil genel anlamda çocukları seviyorum fotomu koyuyorum ve yüzüme emoji ile kapatıyorum doğru
- +1 yıl
Tamam gördüm ozaman sendin soruda senindi su kilodan eskiden su kiloya düştüm tarzı bir soruydu yanlış değilse
- +1 yıl
Öyle bir sorum yok ben bir kilodan bir kiloya düşmedim
- +1 yıl
Ozaman ben yanlış hatırlıyorum kesinlikle 😂 benim aklıma o soru neden takılmış acaba buna peki fenomenlik alamazmisin bu hesabına kolayca veriyorlar zaten
- +1 yıl
Almak istemiyorum böyle iyiyim
- +1 yıl
Zaten bir farkı yokki ben fark göremedim hiç yani anonim takılmak güzeldir nerelisin sen peki
+1 yılEvet.
11 Yorumla- +1 yıl
Sende benim gibisin ozaman
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler