Müzik & Etkinlik Doğum günü için sizce hangisi daha uygun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Bol müzikli eğlenceli ama yemekleri berbat bir restoran Yemekleri güzel ama müziksiz bir restoran Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Doğum günü için sizce hangisi daha uygun? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 711 cevap paylaştı. Yemekleri iyi olan mekanı tercih ederim. 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 14,1b cevap paylaştı. Yemekleri güzel olan restoran 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Bol müzikli eğlenceli ama yemekleri berbat bir restoran 1 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Böl müzikli de olsun yemekleri de iyi olsun ne alaka berbat? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Berbat derken yani kötü değil ama çoğu meze rakı falan. Bende içen biri değilim. O yüzden 😂😂 Yorumla infiniterelationship +1 yıl Anladım 👍🏼 Yorumla
HayatınKahpeliği Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yemekleri güzel değilse napim ben o doğum gününü 😅 2 0 Yorumla
AngieTown Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İkisi de degil. Hem eğlenceli , hem de yemekleri lezzetli olan bir yer seç. 2 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yemekleri güzel olmasada olur maksat unutulmaz eğlenceler ve hatıralardır benim için✨️ 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yemekleri güzel olmadıktan sonra ne işe yarar ki o restoran 0 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Bol orgazmlı seks :) en efsane doğum günüm oydu 0 0 Yorumla
qonulyazici Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Yemeği evde de yerim ama eğlence evde yok agagaga 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Süper 🤩 Yorumla
doanylmz Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Müziğe hiç gerek yok. Sakin güzel bir mekan olabilir. 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 622 cevap paylaştı. Tabikide yemek daha önemli 1 0 Yorumla
beyazkan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 75% +1 yıl Yemeği iyi olmadıktan sonra ne anladım o işten 1 0 Yorumla
Öylesineeeaçtım Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yemek yemeye gidiyoruz tabikide yemek önemli 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 644 cevap paylaştı. Yemekleri güzel ama müziksiz bir restoran 1 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yemekleri güzel ama müziksiz bir restoran 1 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Müziği napayım be midem daha önemli 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 845 cevap paylaştı. yemekleri güzel ama müziksiz bir restoran 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 318 cevap paylaştı. Yemekleri güzel olsun 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 734 cevap paylaştı. eğlence olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yemekleri iyi olan mekanı tercih ederim.
Yemekleri güzel olan restoran
Bol müzikli eğlenceli ama yemekleri berbat bir restoran
Böl müzikli de olsun yemekleri de iyi olsun ne alaka berbat?
Berbat derken yani kötü değil ama çoğu meze rakı falan. Bende içen biri değilim. O yüzden 😂😂
Anladım 👍🏼
Yemekleri güzel değilse napim ben o doğum gününü 😅
İkisi de degil. Hem eğlenceli , hem de yemekleri lezzetli olan bir yer seç.
Yemekleri güzel olmasada olur maksat unutulmaz eğlenceler ve hatıralardır benim için✨️
Yemekleri güzel olmadıktan sonra ne işe yarar ki o restoran
Bol orgazmlı seks :) en efsane doğum günüm oydu
Yemeği evde de yerim ama eğlence evde yok agagaga
Süper 🤩
Müziğe hiç gerek yok. Sakin güzel bir mekan olabilir.
Müzikli eğlenceli olanı
Tabikide yemek daha önemli
Müzikli eğlenceli olsun yeterli
Yemeği iyi olmadıktan sonra ne anladım o işten
Yemek yemeye gidiyoruz tabikide yemek önemli
Yemekleri güzel ama müziksiz bir restoran
Kucuk capli kutlama
Eylenceli mekan
Müziği napayım be midem daha önemli
İkisi de değil ama eğlence daha iyi