Aynı iş yerinde çalısıyorduk ilk nöbetten bana dövmeleri m'den alkolden vurdu istesem siler bırakormosın dedi 2 yıldır fabrikada kimsenin arabasına binmez iken benim arabamı kullanmaya başladı senden başkasının arabasına binmem dedi kavga ettik annesinin yanında ben sana ümit vermedim ki dedi bagırdı çemkirdi ama bu şarkıyı her zaman tek ken nöbette ve arabada son ses acıyodu
Anladım abi, muhtemelen kalbindeki kişiyi unutamadı ve senin aklında olabilir. Kalbi ve aklı arasında bocalıyor olabilir. Sen neden özellikle bu şarkıyı dinlediğini sor bakalım, ne diyecek?
12 yıl jandarma olarak vatanıma görev verdim ben sence böyle birinin başını yemeden piyasadan çekilir miyim o kızı ona yar etmem cezasını kesicem az kaldı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gönderme yapıyor olabilir.
İşte hangi konuda olduğunu bilmiyorum başka birine mi yoksa bana mı sokuyo işte
Olay nasıl oldu. Biraz daha detaylandırır mısın?
Aynı iş yerinde çalısıyorduk ilk nöbetten bana dövmeleri m'den alkolden vurdu istesem siler bırakormosın dedi 2 yıldır fabrikada kimsenin arabasına binmez iken benim arabamı kullanmaya başladı senden başkasının arabasına binmem dedi kavga ettik annesinin yanında ben sana ümit vermedim ki dedi bagırdı çemkirdi ama bu şarkıyı her zaman tek ken nöbette ve arabada son ses acıyodu
Dul olduğundan başka bir erkek buna salça oldu yatağa atmaya kalktı ne dediysem ondan kopartamitorum 3 ayı geçti sesini duymuyorum
Anladım abi, muhtemelen kalbindeki kişiyi unutamadı ve senin aklında olabilir. Kalbi ve aklı arasında bocalıyor olabilir. Sen neden özellikle bu şarkıyı dinlediğini sor bakalım, ne diyecek?
Adamdan mı kopartamıyorsun?
Aynen herif 46 yaşında 15 yaşındaki kıza çocuğa sarkıyo öyle şerefsiz kocası 11; yıl evvel boşandı bekar kızı 13 yaşında
Kızda 35 benle bir benim ona yaptıgımı kimse yapmaz fabrika da bir kimse hakkında kötü konışmaz mert delikanlı erkeklerden daha dürüst derler
Tövbe tövbe neler duyacağız daha neyse abi benim tavsiyem uğraşma uzakdur derim
Ciddiyim internette 16 yaşındaki kıza cinsel teklif etmiş çocuk internette paylaştı
Ve bunun gibi şerefsizler piyasada gezmeye devam ediyor
Neyse sen uzakdur abi boş ver.
12 yıl jandarma olarak vatanıma görev verdim ben sence böyle birinin başını yemeden piyasadan çekilir miyim o kızı ona yar etmem cezasını kesicem az kaldı
Kanun ve Hukuk dışında bişey yapma yani
Yok kanun hukuk bilirim ama bi dayak hak etmiyor mu
Ediyor ama kanunlar var rahatsız olsa zaten kadın şikayet eder
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!