Evli eski sevgilim elllerin kadınısın şarkısını paylaşıp" yanındakiyle yaşlanır aklindakiyle ölürsün diye yazıp paylaşmış?

Çok canım acıyor birbirimizi çok seviyorken uzak durmak zorundayız o evlendi ama kopamadik bir şekilde hep yazdı bana 3 yil geçti 1 çocuğu var.. ve artık koptuk bende sevgili yaptım.. onu unutmak için o benden uzaklaşınca sevgili yaptım.. o beni itti.. başkasına sevgilimle hikaye attım oda görmüş bir iki gün geçti böyle bir paylaşım yapmış.. açık açık okadar belli ki benim için paylaşmış görünce okadar ağladım ki biz birbirimizi çok sevdik o benim can ötem.. napicam bilmiyorum bu kadar severken özlerken uzak durmak zorunda olmak çok canımı acıtıyor. ..💔😔ona bir yanım çok kızgın bir yanım kıyamıyorum çok engellimiz var eminim ki benim başkasıyla olmamda onun canını çok acıtıyor bir insan neden böyle bir şey paylaşır buna karşılık bir şey paylaşmak istiyorum ne olabilir 😔😔
Evli eski sevgilim elllerin kadınısın şarkısını paylaşıp" yanındakiyle yaşlanır aklindakiyle ölürsün diye yazıp paylaşmış?