Simgenin şarkı sözlerinden olabilir dikkat çekici istiyorum
Sevdim bu benim meselem, eğilsem bile devrilmem
Yüzün gülünce güneş doğar ya gözlerimi kısarım güller açar bir anda
Gel bir sarayım aşkın olayım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben amaçsızca yaşayan, dünyayı ve evreni keşfetmek yerine sanatçılara tapan bir da'varım yaz.
Ne alaka insanlar konsere gidemez mi? Bir sosyal etkinliğe katılamaz mı? Ve taptığımı sana kim söylüyor? asıl sen beni eleştirerek boş oluyorsun
Sen burada dolaşarak çok dolusun sanki sbshsjjsjsjs
Amaçsız değilim, boş beyinlerinize ışık tutmaya çalışıyorum.
Konserde sosyal olarak nasıl bir gelişim sağlamayı planlıyorsun, bireysel olarak sana katkısı nedir, toplumu iyiye yönlendiren tarafları nelerdir?
Peki psikolojilerimiz ne olacak? insan SOSYAL BİR CANLI ve hergün evde oturup, işe gidip, ders vs. ÇALIŞAMAZ bizlerinde bir psikolojisi var ve sosyalleşmez isek depresyona girebiliriz sosyal olarak gelişimleri ise
İlk olarak Anksiyeteyi azaltır
Asosyalliği önler
Özellikle küçük çocuklara müzik sevgisi aşılanır ve daha birçok katkısı var siz konserleri boş bir şey sansanız da insanoğluna çok katkısı var yoksa halk konserleri niye boşuna yapılsın niye sanatçıya para kazandırmak istesin il başkanı mantıklı bile bakarsak olaya yine anlaşılıyor
O atmosferi hissetmek mesela
Senin dinlediğin müzik sevilmesi gereken veya sevilmesi fayda sağlayan bir şey değil. 'Şarkı' dinleyerek yaptığın hiçbir şeyden fayda alamazsın, zihni meşgul eder ve duygularını kontrol eder.
Klasik Müzik dinliyor olsan haklısın diyeceğim ama değil.
Ben sana eve kapan demedim, neden konsere harcadığın vakti ve parayı bir kursa ya da sana fayda sağlayacak fiziksel bir etkinliğe harcamıyorsun? Sosyal dediğin aktivitede içinde bulunduğun ortamdaki insanlarla sakin bir sohbet ortamı bile yaratamazsın. Spor yapabilirsin, resim derslerine katılabilirsin, enstrüman çalabilirsin, güzel bir mekana gidip içinde yarattığı hisleri kaleme dökebilirsin, gökyüzünü izlemek için teleskop alabilirsin, her gün incelediğin şeyleri not edebilirsin.
Psikolojini Simge Sağın ile düzelteceğini iddia ediyorsan kaybolmuşsun demektir.
Evet iddia ediyorum kaybolduysam da Simge için kaybolmak benim için bir gurur bunu söylemekten de gocunmam çünkü Simge bana çok iyi geliyor yüksek bir ihtimal ile sizde beni anlamayacaksınız ama gerçekten Simge benim için çok ayrı bir insan. Evet kendisini hiç yüz yüze görüp sohbet ettiğim yok ama sanki onu çok iyi tanıyorum gibi belki inanmazsınız ama manevi annem gibi hissediyorum onun sesini duyunca mutlu oluyorum beni bir tek mutlu eden o , elimdeki tek varlığım benim Simge. Siz bana boş deyin ne derseniz diyin ben en azından Simge'nin konserine giderek BOŞ bir insan da olsam çok mutluyum ve önerdiğiniz etkinliklerin yarısından fazlasını yapıyorum tesekkurler