Dönüş başlasın.. Bende Manga şarkılarından başlayayım 🖤💆♀️

Dönüş başlasın.. Bende Manga şarkılarından başlayayım 🖤💆♀️

Ben yolda olmayı çok seviyorum. Nereye, nasıl gidersem gideyim dinlemeyi ve o havayı hissetmeyi seviyorum. İlla kulağımın ya da gözlerimin meşgul olması gerekmiyor. Zihnimi ve gönlümü dinlendirmek için çıkarım genelde yola. Bu yüzden kısa mesafe olmadığı sürece ne müzik dinler, ne kitap okurum. İnceler, gözlemlerim etrafı. Neler yapabilirim, ne öğrenebilirim ya da nasıl bir benliğe erişirim o yolculukta bunu düşünürüm
Müzik dinlemeyi daha çok seviyorum. Uzun yolculuklarda kitap okumayı da çok sevsem de biraz odak sorunu ve mide bulantısı çekiyorum o sebeple okuduğumdan da keyif alamıyorum.
Müzik 🎵 dinlemeyi daha çok seviyorum. Kitap okursam gözlerimi yorar hemen uykum gelir. Manzarayı kaçırmış olurdum.
iyi dinlemeler.
Müzik dinlemeyi daha çok seviyorum. Otobüste sürekli sallanınca kitap okunmuyor pek. Uçakta okunur ama. Tabi uyumazsam 😅 1 saatlik yolda uykuya daldığımı biliyorum uçakta.
Cevap
33Cevap
İkisinide çok seviyorum gündüz kitap hava kararınca müzik😊adapazarımı orası 🤭hayırlı yolculuklar dilerim
İyi yolculuklar... ben ikisini de yaparım ama daha çok müzik dinlerim..
Hayırlı yolculuklar dilerim
Müzik dinleyerek pencereden hayatı izlemek keyifli olurdu benim için.
Okumak mümkün olsa onu da yapmak isterim ama müziksiz olmaaz. 🙃
Uzun yolculuga ciktigimda kesinlikle bunu dinlerim.
İlk önce bulantı ilacımı içiyorum sonra kulaklık takıp müzik listemi açıp gözlerimi kapatıyorum
Uzun yolculuklarda müzik dinlemeyi tercih ederim öyle telefonla filanda uğraşmam yalnız olmalıyım ki yol boyu düşünüp mental olarak iyi hissetmeliyim
Yolu izleyip sonra uyurum. Asla telefon kurcalayamam, şarkı dinleyemem. Genel anlamda hiç bir şeye odaklanamam keyif vermez.
Uzun yolculukta müzik dinleyip, camdan dışarıya bakmasını seviyorum. Kitap okuyamıyorum dikkatim dağılıyor.
Kitap okuyamıyorum ben hemen uyuyorum zaten araba kullanırken kitap istesem de okuyamam müzik açıyorum
Uzak yolculuklarda genel aracı kullanan ben olduğum için müzik dinlemek daha iyi. Otobüs yolculuklarında da müziği tercih ederim açıkçası
Ben müzik dinlemeyi çok seviyorum. Etrafın sesinden kitap okuyamam ama müzik dinlerim veya film izlerim
Müzik dinlemeyi daha çok severim. Eğer tren yolculuğu yapıyorsam restorant kısmına gidip kahve eşliğinde kitap okurum
Müzik dinlemeyi mecburen tercih ediyorum, çünkü yolculuklarda kitap vs. yazılara odaklanıp okuyamıyorum baş ağrısı yapıyor hemen..
İkisini seviyorum, müzikten kitaba geçerim ya da kitaptan müziğe geçerim, moduma göre değişir veya ortama göre ses olunca rahatsız oluyorum
Bir gün öncesinden playlist hazırlar onları dinlerim camdan dışarıyı seyrederken..
İyi yolculuklar kendıne dikkat et.
Kitap okumaya odalanabilirsem çok seviyorum ama çok fazla uyaran olduğu için okuyamıyorum şarkı dinlemek daha iyi oluyor
genelde geçtiğim yerleri izleyip gözlemliyorum
Kitap okuyamıyorum başım dönüyor o yüzden müzik dinlemek tercihim..
Kitap okuyamıyorum ben hareket halinde. Müzik ya da film olmalı.
Müzik. kitap okuyamam hareketli uğultulu bir ortamda
Kitaba odaklanamıyorum da müzik dinlemeyi seviyorum.
Uçakla gidiyorum genelde. O yüzden zor müzik dinlemek
Müzik dinlemeyi. Arabadayken aşağı doğru bakınca bile midem bulanıyor telefona bile çok bakamam.
İkisini de yapamıyorum nedense uçuş moduna geçiyorum
Müzik dinlemek daha iyi otobüste yol tutuyor kitap okurken
Daha çok müzik dinlerim. Yolculukta çok nadir kitap okuyorum
Cam kenarındaysam kesinlikle manzara izlerim
kitap okumak ya da başka bir şeyler uğraşmak midemi bulandırıyor
Müzik dinliyorum 🙂hayırlı yolculuklar 😊
Rica ederim 🙂
İlahi dinlemeyi Allahın izniyle
Medine kım kız 😂
Fosil sen uyu kız kitap mitap okuma. Sakarsın sen arabayı vurursun dağa bayıra.
Şaban gibi otobüsü birbirine katarsın 😂
Nasıl biliyorum ama 😂 😂
Sen geldin de diğerleri?
Ben diğerlerini merak ediyorum 😂
Sen zaten 2000 sene yaşamışsın 😂
Beni ilgilendirir ama insanlık ırkı sonuçta 😂
Hem de nasıl severim öyle böyle değil 😂
Kitap okumayı pek sevmem açıkcası. Müzik en iyisi :)
kitap okumaya bayılırım ama uzun yolculukta ben müzik dinlerim genelde
Sohbet ya da müzik tercihimdir
Ne güzel parcalari ayarladım yükledim ama benim Düldülun teybi açmadı o yüzden y sohbet edecegiz hatun yarın
@TantuniSultanSülüman kahve içemeyen biz müziği duyamayız bile 😅
Duyarız duyarız
Müzik dinlemekten keyif alırım
Yolculuk için müzik iyidir
Müzik dinlemeyi çok severim
Müziksiz olmaz.
Müzik daha iyi oluyor
Uyumak çünkü yolculuklara katlanamıyorum
Uykum varsa uyurum yoksa muzik dinlerim.
Öndeki bebeğin ağlamasını
Midem bulandığı için uyuyorum
Her ikisini de
Araba tutuyor ne kitabi🤢
Biraz müzik biraz kitap 🙃
Muzik iyidir seyf tutar
ikisini de
Her ikisi de olabilir.
Uyurum
Müzik
Uyumayı severim
Müzik dinlemek