Kulaklığımı takıp başımı cama dayadıktan sonra bir triplere gireyim ben 😬😬

Kulaklığımı takıp başımı cama dayadıktan sonra bir triplere gireyim ben 😬😬

Selamlar,
Yolculukta şarkı dinlemeyi daha çok seviyorum çünkü şarkı dinlemek o an için beni daha çok mutlu ediyor özellikle yolu seyrederken dinlemek güzel oluyor. ama şehirler arası yolculuk zaten uzun süreceği için. genelde hem kitap okurum hemd e şarkı dinlerim ama ilk tercihim genel olarak şarkı dinlemekten yana oluyor.
artık o eski sevilen otobüs yolculuklarınıda artan bilet fiyatları yüzünden yapamıyoruz cugu otobüs firması yabancılara satılıyor yahuu hostes çağırma tuşu var ama otobüste hostesi kaldırıyor adamlar ya böyle bisi var mı? ama müzik dinlemeyi daha çok severim kitap okumam
Uyumayı 😂 Yolculuğun uzunluğuna bağlı. Uzunsa her ikisini de yaparım
Ahaha Kocaali aynen. Şaşırmasan bari 😂
Zaten kurtulmayı umduğunu sanmıyorum 😂
Teşekkür ederim :D
Yolculuk esnasında bişey okuyamıyorum ben ya midem bulanır. O yüzden bazen film izlerim ama genellikle müzik dinler kafamda klip çekerim :D ahs Keyifli günler..
İşte şimdi bende klip çekiyorum şu an dinlediğim bu şarkı eşliğinde 😬😬😂
music.youtube.com/watch
vuhuu damara bağlama bizi be kadın 😂😂
O zaman gelsin bir "Gamzelim" 😬😬😂
music.youtube.com/watch
ahah bana bunlarla gel 😂🥂💃
ölürüm ölürüm Serdarım serdarcığım. çok sevdiğim tek sanatçı (johnny depp saymassak) yapıyor herif işini. hayatım benim canımin içi
çok seviyorum seni Serdar. Serdar'ımın sesine yüreğine sağlık. Ölsem vazgeçmem senden Serdar. Sen mükemmelsin bebeğim, cancağızım gülüm canımın içi, aşk herif. Serdar baba kral. Popun tek ve gerçek kralı, hükümdarı.
Yazmızı şenlendiren herif, kışımızı yaza çeviren herif
🥰🥰🥰 aşkım herif😍a şk bebek😍😘 Çok öpülüyorsun Serdarım. 52 yaşındaki koca bebeğim. Yaş günün yaklaşıyor kuzum, seviyoruz seni herifim
Cevap
19Cevap
Müzik listem ve manzara eşliğinde geçer yolculuklarım.
Ben yolculukta daha çok sesli kitap dinlerim
Nereden kazandım bu alışkanlığı hiçbir fikrim yok. Ama müziksiz kitap okuyamaz oldum. Ne zaman kitabımı açsam hemen kulaklığıma gider ellerim. Önce müziğimi açarım, sonra da kitabımı. Çoook uzun bir yolculuksa da kitaba vs hiç bulaşmam. Hele bir de arabayla ve yakın çevreyle gidiliyorsa son ses müzik kopmaca ¢
Uçakla yolculuk yapıyorum Tr de süre kısa oluyor ve ben yorgun ☺ gözümü dinlendiriyorum... Oğlum yanımdaysa ztn onla sohbet ediyoruz. Yurt dışına giderken yanlızsam ve ameliyata veya seminere gidiyorsam o konuda bir şeyler okuyorum. Gezi amaçlıysa evet süre biraz daha fazla olduğundan kitap okuyabiliyorum..
Kitap okuyamam yol tutuyor beni.
Genelde müzik dinler uyuya kalırım.
İyi yolculuklar 💕
Kitaba odak veremem. Şarkı ve dışarı izlemek daha keyifli olur.
Sabır sabır az kaldı🧐
Şanssızlığın bu kadarı xd
Zıkkımlıafiyet 😬😂
Okuduğum bir kitap varsa okumayı tercih ederim gündüz yolculuğunda toplu taşımada harika vakit geçirici olacaktır onun haricinde müzik vazgeçilmezimdir onsuz uzun yol düşünemem
Müzik dinlemeyi tercih ediyorum her zaman. Kitap okumayı çok denedim ama bünyem dayanıklı değil galiba, kabul etmiyor. Migrenimi tetikleyip bulantı hissi yapıyor.
İstanbul Sakarya arası çok gittim geldim vib Sakarya firması ile sapanca gölü Serdivan arifiye çok özledim oraları 😪
kitap okumayı çok severimde araç içinde midem bulanıyo kitap okursam başım dönüyor
Müzik dinlemeyi. Kitap okursan yolculuğun güzel anlarını kaçırırsın.
Kulaklığımi takar müzik dinlerim yol boyu uyuyamam zaten izleyerek yolu bitirirm:)
Kulaklık 🎧 ile muzik dinlemek tercihim. Ruhumu ve zihnimi dinlendirmek iyi geliyor.
Keşke kitap okuyabilsem ama bulantı yapıyor mecbur müziğe sarılıyorum
kulaklıklarım ve müzik
daha önemli:)) kitap okumayı pek tercih etmiyorum
Ben uyumaz yolu seyrederdim
Genelde müzik dinlerim.
Mesafe uzak ise 1 kitap bitirdiğim olmustur.
kulağımda mozart ve elimde kitabım ile severim ben kullanmıyorsam elbette
yurt dışından gelirken kitap aldım okuyayım uçakta diye. uyumuşum. uyandığımda yanımdaki amca. kitabını okudum kusura bakma dedi :)
Pek kitap okumuyorum, hayırlı yolculuklar
Müzik dinlemek
Müzik dinlemeyi ve film izlemeyi
Ben genelde bitik okurum.
Müzik dinlemeyi
Müzik dinlemek tercihim :)
Muzik dinlemek
Cam kenarında oturuyorsam manzara ve müzik
Müzik dinlemeyi
Müzik
Uyumayı
Müzik dinlemek