Ya da dinliyor musun? Eskiden çok dinlerdim şimdi başımı ağrıtıyor. Acaba ben bunu dinlemeyi nasıl başardım diyorum kendime. Kulağımın içine bağırmayın kardeşim 😅
metal müzik bağırmalı müzik değildir bir çok türü var senfonik metal, slow metal, oldschool metal vs vs mesela ben daha çok slow ve solo ağırlıklı seviyorum tabi mooduma göre heavy de dinlerim ama tercihim gitarı ağlatan müzikler. hazirandaki megadeth konseri geldi direkt aklıma spruyu görünce de oyuzden heycanlandım🫠🫠
Sakin çalanları ben de seviyorum şimdi Haggard Nightwish vs Symphonic metal diye geçiyor sanırım Folk’a yakın. O parçalar güzel oluyor. Ama eskiden o bağırmalı çağırmalı müzikleri de çok dinliyordum. Şimdi başımı ağrıtıyor 😂 Epica konserine gitmiştin 2017 idi sanırım Ankara’da. Severim grubu gittiğim en iyi konserdi. Bazen ağır metal de iyi geliyor ama nadir 😅
En son 2022 de oğlumla iron Maiden konserine gittik çok severim arabada dinlerim nightwish de eskiden tarja turunen hastasiydim while your lips still red parçasınin yeri ayrıdır.. Rammstein severim 🥰 hatta bu klibede hastayım 😃