Japon araştırmacılar, testosteronun müzik tercihlerinde etkili olduğunu ortaya çıkardı. Buna göre testosteron seviyesi yüksek erkekler rock müzik veya ağır metal gibi 'basit' müzik türlerini dinlemekten hoşlanıyor. Tam tersi durumdakiler ise klasik müzik veya caz müziği tercih ediyor. #sizce bu ne kadar doğru... #tabi bu araştırma kadınların testosteron seviyesi düşük olduğu için onları kapsamıyor...
metallicayla başladım kaçınılmaz ama şu an metallica dışında black metal ve death metal dsbm doom türleri dinliyorum ama tabi metallica gibi heavy gruplarınıda severim ama herzaman metallica çok ayrıdır
Metalden başka dinlemem bu küçüklükten beri öyle sacece onun dısında Rock punk felan işte Metal daha çok ama özellikle black metal blekçiyim hdjdjddjdjdh
E tabii su an yasadığımız ulkede biraz uzaylı gibi algılarlar öyle giyinirsen.. ama hergünde yas tutuyormuş gibi siyah giyinmek hoş değil özellikle bir kızda.. ben de siyah ağırlıklı giyiniyorum genelde gizli bir metalci miyim acaba?
dinlemesende diyorlardır merak etme :) Ama dinle bence başka çok geç kalmışssın cidden gençligin en güzel yılları oluyor bide çevren olduğunda ama bugüne kadar metal dinlememiş olup ta öyle bir tip de olman da şaşırtıcı :D
En İyi Cevaplar