Müzik & Etkinlik Kanun çalmak zor mu? Tuğba-35 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bahsettiğim şey müzik aleti Kanun çalmak zor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Zor değildir 0 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Önce kalimba çalmayı dene google'dan bakabilirsin ne olduğuna 0 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bilmem. Biz İsviçre'den medeni kanunu çaldık, üstüne koyduk, çok da güzel oldu. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Arabanın bagajina sigar Çalmak istediğin yerden cikart yeter 0 0 Yorumla
DeAngelo Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Değil. Basit. Hatta aşırı sahtekar bir alet. Tamamen parmak koordinasyonu gerektiriyor. 0 0 Yorumla
berkkepra1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çok zor degil. Arkadasim çalıyordu ben de 10-15 dk gozlemledim. Ufak tefek anlamli melodiler cikarabilmistim 0 0 Yorumla
PembeninKürküsü Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bence zor olsa gerek 1 2 Yorumla Tuğba-35 +1 yıl Pp çok iyi😂 Yorumla PembeninKürküsü +1 yıl tenküü cağnım😂 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Zor gibi aslında ama kendini verirsen öğrenirsin 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Türkiyede kanun çalan çok. 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Basit 0 1 Yorumla Tuğba-35 +1 yıl Çalıyor musun Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 734 cevap paylaştı. zordur bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Zor değildir
Önce kalimba çalmayı dene google'dan bakabilirsin ne olduğuna
Bilmem. Biz İsviçre'den medeni kanunu çaldık, üstüne koyduk, çok da güzel oldu.
Arabanın bagajina sigar
Çalmak istediğin yerden cikart yeter
Değil. Basit. Hatta aşırı sahtekar bir alet. Tamamen parmak koordinasyonu gerektiriyor.
Çok zor degil. Arkadasim çalıyordu ben de 10-15 dk gozlemledim. Ufak tefek anlamli melodiler cikarabilmistim
Bence zor olsa gerek
Pp çok iyi😂
tenküü cağnım😂
Zor gibi aslında ama kendini verirsen öğrenirsin
Denemeden bilemezsin.
Anayasadan mı 😂
Türkiyede kanun çalan çok.
Zamanında çok çaldık (iktibas) ettik.
Hangi kanundan bahsettiğine bağlı 😅
Basit
Çalıyor musun
zorr zorr