Melike Şahin'in lüks bir otelde gerçekleşecek olan yemekli konserinin fiyatı tartışma yarattı.

Melike Şahin'in lüks bir otelde gerçekleşecek olan yemekli konserinin fiyatı tartışma yarattı.

Ben vermem.
12.500 TL evet bu ekonomi de büyük para değil, ama şu bir hakikat bu paraya 1 ay geçinmek zorunda olanlar var.
Maddi durumum iyi, kötü değil.
Verebilirim bu parayı,
Ancak yukarı da belirttiğim gibi 1 ay geçinmek zorunda insanlar var bu paraya, demek ki bu para bu ekonomide bile olsa önemli.
Vallahi 2 saat orada eğleneceğime,
Giderim ihtiyacı olana veririm hiç değilse bir anlamı olur,
Birinin dolabı dolar, bir dua alırım, bir ihtiyaç karşılanır.
Buna yemek bede ickilerde dahil olduguna göre bence abarti degil etrafdaki fiyatlara bakinca!
Disarda iyi bir yerde bir bira fiyati, dudak ucurtuyor.
Yemekli bir gecede heralde tavuk pilav vermezler onedenle fiyati abarti bulmuyomda keske Ocak 2023de söyleselerdi Tüm Arkadas grubu para biriktirirdik.
Tek kisi kutlama olmuyor.
Bu dünyadan bir çıktığı 250 konserin 200’0nü yardım için veren bir Barış Akarsu geçti. Şimdikiler sırf para kazanmak için ücret yükseltiyorsa neyin hırsı bu bile demiyorum çünkü dikkate alınacak bir tarafı yok. Ben Barış’ta kaldım, kim bu devire hangi sanatçıyla (!) devam etmek isterse istesin 0 umur
Ajıtasyon yapacak olsam bunu 9.0 şiddetinde daha şiddetli yapardım inan bana kanka. Yani senin bu varsayımın da dolaylı yoldan çürüyüp çöpe gitmiş oldu. Sen ve senin gibi her şeyi acıdan ibaret olduğunu düşünüp, insan kitlesinin bir kesminin kaostan beslendiğini sanan zihniyetlere tek bir tavsiyem var bak bu takviyeyi hayatına üç öğün al bakış açın bağışıklık kazansın. Önce tanı, sonra yorum yap 🙂 Hadi geçmiş olsun
neden tartışma yaratmış ki, sokaklar avareden ve aylaktan geçilmez olunca, böyle akıl dışı kimseleri akıl dışı ücretlerle pazarlamaya çalışanları da görmemiz kaçınılmaz olacaktır
Cevap
22Cevap
Bedava olsa gitmem.. sdfsd
Yok be değmez iki üç gloss kontür allık vs alırım daha çok mutlu olurum valla 😂
@Edameda06 %10000000 🫠
Bu kendini ne sanıyor ya. Pardon da 12500 lira versem baş ucumda bi tek bana şarkı söylesin isterdim.🤣
Vermem ne gerek var eften püften yere o kadar para.. Bilemem kaç gun çalış iki saatte toz olsun.
12.500 TL yuh akıl sağlığı yerinde olan bu kadar para vermez ben vermem hayatta sanki faydalı iş yapıyor da
Raffles otelin günlüğü 13 k bir de 😂üatübe konser ücreti Weeknd olsa 13 bin ver ama verilmez Melike Şahine.
gereksiz pahalı
bir tarkana sezen aksuya veririm o parayı
Keyfe keder insan için bu para hiçbir şey, ama değer mi tabiki değmez..
Alkollü bi mekanda loca fiyatlarına göre bence İdeal yılbaşı gecesi için
Milyonlarca birikimim var, ama kolay birikmedigi ve alinteri olduğu için, veremem, vermem...
Melike Şahinin konserine en fazla 12 tl veririm
Ya nelere nelere boş paralar veriliyor buna da veren olur yani
Dinlemem için bana 12.500 TL verirlerse dinlemeye giderim
Kesinlikle vermem o gün millet kudurmuş gibi oluyor evde oturur o paraya yer içerim
Bu kim zannediyor kendini ya? Madonna mı? Kuruş vermem buna. 😂
Ha çöpe atmışım o parayı ha bunlara vermişim, hayatta vermem
Bu kadını hiç sevmem 1 kuruş bile vermem buna
Şahsen ben vermezdim, konser icin çok fazla bir meblağ
Param olsaydi verirdim severim kendisini
Hayır vermem aşırı pahalı bi konser için
JSBSJSHSSJSJ degse de neys ediyecem
Uçmuş bu kadın :D kim kaldırdıysa indirsin
Tanımıyorum bu arada :D
Oha ya sanırsın beyonce mk
Bu kadında cok tuhaf sesi güzelde bukadarınfazla
Parayı bulduk da gitmesi kaldı 😅