Teoman, duman, yüksek sadakat, model, mor ve ötesi, pilli bebek falan dinliyorum genelde.
Şimdi rapçilerle saçma sapan isimleri olan yeni nesil rock grupları türemiş, yok yüzyüze konuşuruz yok bisikletten düştüm yok bardağı düz tut vs.
Teoman, duman, yüksek sadakat, model, mor ve ötesi, pilli bebek falan dinliyorum genelde.
Şimdi rapçilerle saçma sapan isimleri olan yeni nesil rock grupları türemiş, yok yüzyüze konuşuruz yok bisikletten düştüm yok bardağı düz tut vs.
Önemli olan artık lirikalite değilde arka fon müziği gibi artık. Sözler garip kız götüm aya benzer diyor şarkı oluyor, bir diğeri arabam dacia diyor şarkı oluyor zevkler tartışılmaz tabi ki anlamdan uzak kulağa dönemsel olarak hoş gelen şeyler
Cevap
14Cevap
aralarında birkaç tane eh işte diyeceğin var ama çoğunluğu seninde dediğin gibi çok dandik onları dinleyenlerede ne desem bilemiyorum
90'lar ve 2000'lerin başında da senin dinlediklerin dandikti. Şu an ki şarkıcılar 90'lardan daha kötü (!)
yeniler çok fıs ya asla dinlemiyorum. Anlamsız anlamsız saçma sapan cümleler gereksiz ritimler eskilerin tadı asla yok
Şu zamandakiler senin dinlediklerinin yanına yaklaşamaz o derece
Kesinlikle çok kötüler günümüzdeki şarkılar tam bir eziyet.
Teo başka zaten , ama Velet dene çoğu şarkısı güzel
Kalite her dönem düşüyor yok oluyor bitiyor haklısın
altına imzamı atarım şarkıları bi b... ka benzemiyo gerçekten yeni yetmelerin
sana öyle geliyor. zevkler tartışılmaz, sana güzel gelen şey de başkasına dandik geliyor
Yeni nesil müzikten anlamayan bir kitle
Yeni Nesil şarkıcı mı varmış
Y. k bende dinlerim ya kotu degil bence
kalite kalmadı
evet sadece muzıklerı cekıyor gıbı
Sende var gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?