Reynmen, Kurtuluş Kuş, Burak Bulut, Uzi, Çakal çukal vs. Shdhdjf
Bana hiç hitap etmiyorlar
Bana hiç hitap etmiyorlar
İnsanları dinledikleri üzerinden eleştirmek yargılanmak istemem çok fazla küçümsemeyi seven birisi de değilim hatta hiç değilim. Ancak yeni nesil şarkıcıları gerçekten beğenmiyorum sanatçı zaten demiyorum şarkıcı derken bile çok kez düşünüyorum diyecek başka bir şey olmadığı için mecbur şarkıcı diyorum.
Söz yok müzik yok doğru düzgün beste yok müzik aleti yok enstrüman yok yani. Beğenilecek tek bir yönleri yok. Arada bazen insanı saran güzel çıkıyor mu çıkıyor ama bu da çok nadir ve kısa süreli oluyor bu beğeni dinleme isteği.
Cevap
7Cevap
Dinlemiyorum ama çok tutulduğu için hep karşıma çıkan şarkılar bi bakmışsin ezberlemişiz sozleri birbirinden tamamen alakasız gereksiz ne olduğu belli olmayan müzikler tarzim değil
Dinlemiyorum ama dinleyene saygim var sadece kulagima bazıları hos geliyor ama eski şarkilaricilarin asla yerini tutamazlar
Hiç sevmem. İnsanları dinledikleri şarkılara göre yargılayan biri değilim ama bunları dinleyenlerden özellikle uzak durmayı tercih ediyorum.
Dinlemiyorum çünkü bana hitap etmiyor ve saydığın isimler bence sanatçl da değil
Binde bir youtube müzikte random dinlerim o zaman denk gelirler
Hayır dinlemiyorum ama saçma bir şekilde şarkılarını ezbere biliyorum ve nasıl bende bilmiyorum
Bunları değil. Avrupanin yeni nesillerini dinliyorum
Aşırı saçmalar kapı gıcırtısı daha estetik
Çağatay Akman favorimiz
kulaga ne hos gelirse
isim olarak pek bilmiyorum
Ben 90 lardayim bankada hitap etmiyor
Hayır.
Bunlar kim 😁 dinlemiyorum
Hepsi iğrenç 🤢
Hayır
Ezhel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?