O Abinin prof resmindeki kişi ismi Tommy ve keşke yazmasaydm yazışmaniz komik buldgm için yazmıştım aslında sonra adamın profiline baktığımda 😂 pişman oldm 30 yaşında yalnız, hayatı süslü sözlere sığdırmaya çalışan bir Abimiz kendisi
Bence hiç haklı değil ama sen bilirsin türkü yazmadım diye hesap soruyor milliyetçiyim demek istedim biraz emojiyle komikleştirerek bu sefer insanmıyor nesi haklıı
Her tür şarkılardan sevdiklerim çıkıyor ama en çok metal dinlerim. En sevdiğim grupları sormuşsun, onlar da Parkway Drive, Slipknot, Imminence diye gider. Daha var ama çok olduğu için uzatmamak adına yazmıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
TAbi ki de yabancı rock severim ben
Kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim ya
Bende kimsenin bilmediği değişik müzikleri sevdiğim ve dinlediğim oluyor
aha bu kendi alanın da efsane
https://www.youtube.com/embed/nOM35KrQnGEKulağıma hoş gelen her türlü şarkı gider duruma bağlı 👍
Şşt tommy kim anlamadım ya
O Abinin prof resmindeki kişi ismi Tommy ve keşke yazmasaydm yazışmaniz komik buldgm için yazmıştım aslında sonra adamın profiline baktığımda 😂 pişman oldm 30 yaşında yalnız, hayatı süslü sözlere sığdırmaya çalışan bir Abimiz kendisi
Bence hiç haklı değil ama sen bilirsin türkü yazmadım diye hesap soruyor milliyetçiyim demek istedim biraz emojiyle komikleştirerek bu sefer insanmıyor nesi haklıı
Yazdıklarımı tekrar okusana
Türkü ve Türk halk müziği neden yok?
Siz kimsiniz ya?
BEN TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM MİLLİYETÇİLİK Bİ SORUYLA ÖLÇÜLMEZ ASIL SEN KİMSİN LANN🇹🇷🇹🇷🇹🇷🐺🐺🐺🐺🇹🇷🐺🐺🇹🇷🐺🇹🇷🇹🇷🇹🇷🐺
Tatlı su milliyetçisi. Artık "lan" da diyorlar...
Tatlı su milliyetçisi olduğumu nerden çıkardın milliyetçiliğimi göstermrm için şimdi savaş mı çıkarim napabilirim
Kaşınan sensin durduk yere beni milliyetçi değilmiş gibi gösterdin milliyetçiyim diyince de inanmıyorsun sen kimsin de kanıtlicam be
Nerede çıkardından sonra "?" gelir. Göstermrmrmrmr değil ,"göstermem". Çıkarim değil "çıkarayım". Napabilirim değil " ne yapabilirim" .
Önce diline sahip çık. Sayın Türk milliyetçisi küçük hanım.
😂) Tommy Abime Saygılar ✨
@HayelcInsan Aferin size dostlar. Birbirinizi ne olursa olsun böyle savunun.
Sevdim sizi. İyi günler.
@HayelcInsan Tommy abi kim, anlamadım
Favori bir türüm yok, her türlü müziği dinlerim.
Full autotune basilmayan her şarkı, müzik türü güzeldir.
Pop Müzik güzel hareketli enerji yükseltiyor seviyorum
Her tür şarkılardan sevdiklerim çıkıyor ama en çok metal dinlerim. En sevdiğim grupları sormuşsun, onlar da Parkway Drive, Slipknot, Imminence diye gider. Daha var ama çok olduğu için uzatmamak adına yazmıyorum.
Dinlicem👍
Dubstep , Drum And Bass , Techno en güzel müzik türleri , şu türk rapinden çıkın artık eloktronik müzik dinleyin☺
Deep house en sürükleyici tür bence/Robin Schulz en iyi temsilcisi
Hepsinin yeri farklı bende ama şu an ruh halim 'bir Anka kuşu gibi'
Şuraya bi adamlar için türkü bırakayım 😁
Niye türkü eklemedim diye beni zorbalıyonuz ya😔
Milliyetçiliğimi illa göstermek zorunda mıyım
Milliyetçilik gösterişle olmaz zaten.
Ben türkü sevdiğim için yazdım başka seçeneği yerine.
👍🙂
Klasik müzik. Her zaman da öyle :)
Yeşilçam, nostaljik müzikler fevkalade güzel.
Nostalji pop benim favorim 😊
Mesela Caz var
En güzel Kürtçe müzik hüzünlü devamke birimi
Hepsi dinlenir yerine göre
Şşşşşttt bir-ki-üç TRİBÜN BESTELERİ
Klasik, her ne kadar pek dinlemiyor olsam da 🙄
kimin zevki neyse ona o güzel🤷♂️
Blues der tek geçerim
O ne tür örnek verene dinlim
Little Wing
Klasik
Dinlemediğimden pek bılmıyom ya sıkıcı olan değil miydi bi klasik müzik söylesene dinlim
Opera
Özgün müzik
pop bence
Electronic
Slow
Yabanci slow
rock
Türkü.
Rock
Rock
Pop...
pop bence