Kültür & Sanat Sence en iyi müzik türü hangisi? EmptyEchoing Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor House Rock Trance Metal Pop Ambient Techno Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bence en iyisi Trance... Ağlatır... Sence en iyi müzik türü hangisi? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ben rock şarkıları seviyorum 0 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Genellikle pop ama diğerlerinide dinlerim seversem 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl I (ingilizce)-pop bella poarch melanie martinez falan çokta zevklisin falan derler. 0 0 Yorumla
cikolatatutkulu Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Blues ve jazz çok dinler ve severim. Müzik dinlemek ruha çok iyi geliyor. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı. Slow metal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben rock şarkıları seviyorum
Genellikle pop ama diğerlerinide dinlerim seversem
I (ingilizce)-pop bella poarch melanie martinez falan çokta zevklisin falan derler.
Blues ve jazz çok dinler ve severim. Müzik dinlemek ruha çok iyi geliyor.
Müzik rahatlatır içten mutluluk şaçar
Jaz niye yok?🙃
Tsm dinlendirir...
Slow metal
Klasik
En sevdigimden
Pop müzi
Rock Metal
Halk müziği