1 haftaya kadar 6 kitap özetleri çıkarmam gerek fakat ben sadece4 tane okudum lutfen birisi okuduğu guzel bir kitabın özetini uzun bir sekilde buraya atsin nolur
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
öff şu kadınlar yahu herşeyi kolay yolla elde etmeye çalışırlar öff
Uçurtma avcısının özetini yazabilirim istersen.
Olur olur
Emir ve Hasan Kabil'de yaşayan iki çocuklar. Emir bir iş adamının oğlu, Hasan ise babası ile birlikte bu iş adamına hizmet etmektedir. Ayrıca Hasan bir hazara dır ve bu yüzden dışlanır. Ama Emir'le yakın arkadaştırlar ve birlikte büyürler. Hasan'ın annesi onu doğurur doğurmaz terk edip gitmiştir. Emir'in annesi ise, Emir küçükken ölmüştür. Hasan okuma yazma bilmediği için, Emir ona kitap okur. Ve bir gün bir hikaye yazmaya karar verir. Hikayesini babasına getirir ama babası pek de ciddiye almaz. Babası Emir'in bir hayal kırıklığı olduğunu düşünüyordur. Babasının yakın arkadaşı Rahim Han, ise Emir'in hikayesini çok beğenir. Kabil'de her yıl geleneksel uçurtma yarışmaları düzenlenir. Emir ve Hasan'da bu yarışmalara daha önce katılmış ama kazanamamışlardır. Emir bu sene kazanıp, babasını gururlandırmak ister ve babası ile arasının bu sayede biraz daha iyi olacağını umut eder. Ve Hasan ile birlikte yarışmaya tekrar katılırlar. Bu sene yarışmacı daha fazladır ve kazanma ihtimali daha zordur. Buna rağmen Emir son uçurtmayla baş başa kalır ve onun da ipini keser. Ancak galibiyetin tamam olabilmesi için, ipi kesilen uçurtmanın yakalanması gerekiyordur. Hasan da çok iyi bir uçurtma avcısıdır. Hasan Emir'e söz verir ve uçurtmanın peşinden gider. Emir uzun süre haber almayınca, Hasan'ı aramaya gider ve onu bulur. Hasan, hazara karşıtı ve kendinden yaşça büyük olan 3 çocuk tarafından kıstırılmıştır. En büyükleri Assef'dir. Assef Hasan'dan uçurtmayı ister ama Hasan vermez. Ve Assef ve arkadaşları Hasan'ı dövdükten onra, Assef ona tecavüz eder. Emir is sessizc izler ve gitmelerini bekler. Assef ve arkadaşları gider. bir süre sonra Hasan topallayarak gelir. Emir Hasanı yeni görmüş gibi davranarak nerede olduğunu sorar. Hasan Emir'e uçurtmayı verir ve birlikte eve giderler. Emir yarışmayı kazandıktan sonra babası onunla gurur duyar ve biraz daha samimi olurlar. Ama Emir Hasan'dan çok utanıyordur onun kendisi için yaptığı fedakarlık Emir'e çok ağır geliyordur.
Artık Hasan'la neredeyse hiç görüşmüyor ve ondan kaçıyordur. Ama böyle de olmayacağını düşünerek babasına, Hasan ve Babası Ali'nin artık burada çalışmalarını istemediğini söyler. Babası çok öfkelenir ve Emir'e çok kızar. Emir ise başka çareler arar ve çareyi Hasan'ı hırsızlıkla suçlamakta bulur. Hasan bunu yapmadığı halde babası Emir'e kızmasın diye suçu kabul eder. Emir'in babası Hasan'ı affetmesine rağmen, Ali Hasan'ı alır ve işten çıkar.
Cokk cok vok tesekkur ederim bi isteğim daha var
Oku çıkar