Teşekkürler KS.🤞
Son yıllardaki şarkıcıların neredeyse hiçbirisinin değil şarkılarını, isimlerini bile bilmediğimi fark ettim. Bu cahillik midir?
Teşekkürler KS.🤞

Ben bu konuda şöyle yaklaşımda bulunmak istiyorum katılır mısınız bilemiyorum ama günümüzde şarkıların ezgileri tek bir melodi üstünden devam ediyor tek bir ritim var ama eski şarkılara gittiğinizde ben size şöyle örnek verebilirim Cem Karacalar Moğollar Bulutsuzluk özlemi Şebnem Ferah Özlem Tekin mor ve ötesi Ayten Alpman Bir de bu şarkıları bir dinleyin bunlar çok daha farklı sözleri de güzel anlamlı hem de melodisi ve ritimleri de çok iyi akılda kalıyor eski şarkı dinlemek çok hoş oluyor evvelsi akşam canlı performans için sahne aldığında ki bu profesyonel anlamda değil tamamıyla sadece bir yaş günü kutlaması kapsamında 3 tane şarkı okuduk orkestra ile beraber eskileri okuyoruz Ayten artman nereden okuduk
Evet issız Adam filminin de izlemiştim zaten bu issız Adam filminden sonra dikkatinizi çekerse dizilerde de eski müziklerden koyuyorlar artık. Evet eskiden sanatta çok güzel şeyler vardı yapılırdı size katılıyorum uluslararası başarılar piyanistlerimiz kemancılarımız tiyatro alanında Şükran güngörler Yıldız kenterler bunlar büyük yetenekler
Ne varsa eskilerde var. Şöyle nesilden nesile şarkısı dillerde kalacak bir sanatçı doğmadı da ondan bu kadar cahiliz. Çıksın bak nasıl biliriz adını soyadını. Bilmediklerin zaten bilmeye değmez.
Cevap
7Cevap
Cahillik değildir.. kimse bilmek zorunda değil
Bende öyleyim ve cahillikse köküne kadar cahil olalım.
Uzi , çakal bilsek ne olur bilmesek ne olur 😂
Eğer bu cahillikse ben de öyleyim :)
Çok yakından takip etmiyorum. Eski şarkıları ve şarkıcıları daha çok seviyorum diye sanırım.
Daha dün bir muhabbette ben niye kimseyi tanımıyorum diye çıkıştım.
Sonra bir çoğunun tanımaya değer olmadığına karar verdim.
Böyle cahilliğe can kurban 😊 eski şarkılar beynimi kemirirken ruhumda fırtınalar estirirken yenilere yer açamıyorum..
😊✋.
yok bende bilmiyorum hocam
sıkıntı yok devam : )
Hayır değil, bende isimlerini filan bilmiyorum.
Evet🤣🤣🤣
İyiymiş 👍
İsimleri yok ki zaten :) Hepsi garip garip sahne ismi almışlar.
Yeni moda ergenius şarkıcılar var, sanatçı değiller ama sanatıdan daha çok dinleniyorlar.
En iyisi bilmemek bence saçma sapan isimler şarkılar..
Ben de bilmiyorum. Bu cahillikse en güzel cahillik bu🙂
Bende 90lardan sonrası yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar