2 şarkısını bildiği birine en iyi şarkıcı demek cahilliktir müzik konusunda cahilsin yine de ben gülümseme emojisi attım insan gibi davrandım da sen cahil diyerek saldırdın ayrıca bye yazarak Türkçeyi katleden birinin Türkçeme laf etmesi de tam komedi sen farazi dinleme ya faraziyi daha zeki insanlar dinlemeli kirletme onu dinleyerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence de dediğin gibi
Sadece 2 şarkısını bildiğin birine en iyi muziysen demek 😃
evet daha sadece 2 şarkıyla bile favori şarkılarımda ilk 5e girer o şarkılar, dikkat edersen iyi tanıyorum demedim en iyi müzisyen dedim bye türkçesiz
2 şarkısını bildiği birine en iyi şarkıcı demek cahilliktir müzik konusunda cahilsin yine de ben gülümseme emojisi attım insan gibi davrandım da sen cahil diyerek saldırdın ayrıca bye yazarak Türkçeyi katleden birinin Türkçeme laf etmesi de tam komedi sen farazi dinleme ya faraziyi daha zeki insanlar dinlemeli kirletme onu dinleyerek
biri birine en iyi şarkıcı dedi diye ona cahil demek neyciliktir, yorumunun devamını okumadım bile boşsun ve hoşda değilsin görll
türkçesiz dedim diye alınırmı be aga💀sen bu kadar başkalarını takarak bu yaşa çıldırmadan nasıl geldin
Sorun yok sorun yok neyse uzamasin gerilmeyelim bu kadar neşeli biri olduğunu bilmiyordum ciddisin sanmıştım 😃
no değilim takma beni
Sorun yok Sude 😃
😚✌🏻
Deli şey seni😘😃
Sen boş konuşuyon yaa
bundan sonra sana babba fingoo falan yok fittiritit var
Sen ferdi babayı bilir misin
yok kim o
Hakaret sayarım
tabii ki hayir.
sormadım
sordun demedim. Ben sade gerçeği dile getirdim. İşine gelirse.
gelmez
Faraziye bunlar.
ney
Dediğin.
doğrudur elbet
O kim?
youtube yaz aç bi şarkı abi