Müzik & Etkinlik Türk müziğinin gelmiş geçmiş en iyi sanatçısı kimdir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Cem Karaca Ahmet Kaya Barış Manço Sezen Aksu Zeki Müren Tarkan Diğer (Belirtiniz) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Kimsenin tarkan dememesi😀 Türk müziğinin gelmiş geçmiş en iyi sanatçısı kimdir? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kimse dememiş madem tarkani ben diyom😂 ve onu İzmir konserinde görmüştüm 🙂 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Ses olarak en iyisi Ebru Gündeş bence. Gelmiş geçmiş en iyisi kişiden kişiye göre değişir. 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl İmkansız seçemem, her biri teker teker o kadar ulvi ki birini seçsem diğerlerine büyük haksızlık olur, en zor seçimlerden birisi ama bu üç üstad bambaşka tabii, Zeki Müren, Barış Manço, Cem Karaca 0 0 Yorumla
-Gnossiennes Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Türk müziğinin gelmiş geçmiş en iyi sanatçıları Barış Manço ve Cem Karaca'dır. Barış Manço ile Cem Karaca'ya birbirinden ayırmak doğru olmaz. 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Barış Manço , Cem karaca , Kazım koyuncu , Barış Akarsu... 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 848 cevap paylaştı. Elbette Barış Manço. 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Barış Manço net 1 0 Yorumla
AllTheStars00 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Hepsi birbirinden değerli, yetenekli sanatçılar. Biri diğerinden daha kötü değil kesinlikle 0 0 Yorumla
uzgunkediii Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Ahmet Kaya tabikide 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Oy vermemişsin Yorumla uzgunkediii +1 yıl Evet nolmuş dkgkkf Yorumla Soran +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Serdar ortaç 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oy vermemişsin Yorumla
kendineemüzisyenn Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 59% +1 yıl benden kopya mı çekiyorsunuz. aşkolsun :D 0 0 Yorumla
erkan4734 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İsmi yok burada ama Ferdi Tayfur tabiki 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 570 cevap paylaştı. Tarkan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kimse dememiş madem tarkani ben diyom😂 ve onu İzmir konserinde görmüştüm 🙂
Ses olarak en iyisi Ebru Gündeş bence. Gelmiş geçmiş en iyisi kişiden kişiye göre değişir.
İmkansız seçemem, her biri teker teker o kadar ulvi ki birini seçsem diğerlerine büyük haksızlık olur, en zor seçimlerden birisi ama bu üç üstad bambaşka tabii, Zeki Müren, Barış Manço, Cem Karaca
Türk müziğinin gelmiş geçmiş en iyi sanatçıları Barış Manço ve Cem Karaca'dır. Barış Manço ile Cem Karaca'ya birbirinden ayırmak doğru olmaz.
Barış Manço , Cem karaca , Kazım koyuncu , Barış Akarsu...
Elbette Barış Manço.
Ben barış mançoyu severim.
Barış Manço net
Hepsi birbirinden değerli, yetenekli sanatçılar. Biri diğerinden daha kötü değil kesinlikle
Ahmet Kaya tabikide
Oy vermemişsin
Evet nolmuş dkgkkf
☺️☺️
Serdar ortaç
Oy vermemişsin
benden kopya mı çekiyorsunuz. aşkolsun :D
Kesinlikle barış manço
İsmi yok burada ama Ferdi Tayfur tabiki
Barış abi tabikide
Orhan Gencebay
Sezen