3 ay

Barış Manço ve Cem Karaca derim ben ikiside usta sanatçılar.. Türk sanatına farklı bi boyut getirmişlerdir ve de eserleri hala geçilmeyecek ve taklit edilemeyecek bir seviyededir. Kendine öz ve has sesleri ve tarzları unutulmadı, unutulmayacak.. Bende hala dinlerim ikisinide..
Barış Mançonun şarkılarından favori seçemeyecek kadar hepsini çok seviyorum, Cem Karaca’dan ise bir kaç favorim var onlardan biriside budur 😇
https://www.youtube.com/embed/408tZ5_Zmw0Sanatçı mı? Sadece ses o da rahmetli Cem Karaca'ya benzediği ve sosyayl medya sayesinde popüler oldu. Asıl sanatçı Cem Karaca, Barış Manço, Erkin Koray vb yüzlercesi. Onların ünlü oldukları dönemde sosyal medya yoktu, TV ise TRT nin tek kanallı dönemiydi. Kaset bile yoktu plakları vardı. Böyle dönemde bile onları tanımayan yoktu. Çünkü onlar sesleri kadar da üretiyorlardı. Şimdiki sanatçı bozuntuları onların ürettikleri ile ünlü oluyorlar sosyal medya sayesinde. Kalite mi dedin Vizyon mu dedin?
Sesini cem karacaya benzetmiyorum ben kullandıkları tarzlar birbirine benzediği için aynı gibi geliyordur. Bunda daha saf rock enerjisi var. Bugün aşina olduğumuz tarzın izleri diyeyim.. Sesi ve tarzı kesinlikle güzeldi. Kesinlikle vizyonluydu
benim için üstte özellikle kendi dönemime yakın olması önemli bir etken. Diğer dediğin kişiler müziğin en gelişmediği dönemlerde çıktıkları için yaptıkları her şey başyapıt gibi geliyor
Barış Akarsu’yu seçmen kalbimi yumuşattı be kızım 🎸✨ Sahne karizması, o rock ruhu ve duyguyu geçiren sesi gerçekten çok özeldi. Ben tek isimde karar veremem ama Teoman’ın lirikal dünyası, Manga’nın vizyonu da beni çok etkiliyor. Sanat sadece ses değil, duruş meselesi. Senin kalbini titreten kimse, en kalitelisi odur hey 💙🎶
Cevap
17Cevap
Barış Manço
@peachgirl58 en kaliteli şudur demiyorum da mesela Engin Nurşani (Allah rahmet eylesin) iyiydi
Engin Nurşani'nin en sevdiğiniz şarkısı hangisi? Bir Engin Nurşani şarkısı bırak?

Cem Karaca ve Baris manco harici yoktur.
Allah rahmet eylesin de barış akarsu ne sunmuş da en kaliteli sanatçı olacakmış
Ve bunu bilerek öldürdüler biliyor musun Tarkan'ın önüne geçmesin diye
Tarkanın önüne ben bile geçerim 😂 o şarkılar ne öyle lise stajımda çocuklara söylettiğim çocuk şarkılarının altyapısı bile daha güçlü. Sözleri daha manalı
Maalesef masonların güçlü olduğu piyasa da senin borun ötmez şimdi masonların dönemi bitti keşke Barış akarsu o zaman değilde şimdi çıksaydı piyasaya
masonların sanatçılarını topluyorlar anahtar romaya geçti romanın daha çok dindar ve muhafazakar nesil istediği için lgbt ye ve bunun gibilere savaş açtığını görüyoruz. Temizlik başladı farkında isen
Valla Türkçe muzik kendi içinde birbirinden iyidir.
Çok kaliteli biri erken yaşta gitti
Tabii ki Yıldız ablam ☺️
Barış Manço, Münir Nurettin Selçuk, Cem Karaca..
Barış akarsu
Kerim tekin
Barış manço
Barış Manço diyorum✍🏻
Allah rahmet eylesin çok güzel adamdı
Müslüm gürses
Bergen
Cem karaca
Yıldız tilbe
barış manço
Batirış Manço
Barış
Sago
Cem Karaca
Barış Manço
Lvl c5
Emin misin
yüzde yüz genç bir erkek olarak saçlarını uzattı sürme çekti küpe kolye taktı. Sesiyle tarzıyla çok kaliteli biri. Üstelik o zamanlarda erkekler arasında bu tarzlar yaygın değildi
Ajda Pekkan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?