Müzik & Etkinlik Dışarda dinlediğiniz müziği Shazam'la mı yoksa sözlerini yazarak mı bulursunuz? u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Shazam'la bulurum Aklımda kalan şarkı sözleriyle bulurum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dışarda dinlediğiniz müziği Shazam'la mı yoksa sözlerini yazarak mı bulursunuz? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Shazam' ile buluyorum çünkü özleri bazen anlaşılmaz şarkılar da oluyor.. 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl O sırada sözleri hatırlamayıp gecenin bı yarisi melodisi aklıma gelip didididi di didi diye Googleda şarkıyı arayan bne 😂 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 346 cevap paylaştı. Eğer hemen açabilirsem shazam tabii ki ama açamazsam mecbur sözleriyle bulurum 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sözlerini okuyorum buluyo Dırırrıırım dırırım rım rım rım dırırırırım 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 536 cevap paylaştı. Aklımda kalan şarkı sözleriyle bulurum 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 744 cevap paylaştı. Shazam.. uygulamayi lazim olunca indiriyorum 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genelde şarkı sözlerini yazarak bulurum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Shazam' ile buluyorum çünkü özleri bazen anlaşılmaz şarkılar da oluyor..
O sırada sözleri hatırlamayıp gecenin bı yarisi melodisi aklıma gelip didididi di didi diye Googleda şarkıyı arayan bne 😂
Eğer hemen açabilirsem shazam tabii ki ama açamazsam mecbur sözleriyle bulurum
Sözlerini okuyorum buluyo
Dırırrıırım dırırım rım rım rım dırırırırım
Aklımda kalan şarkı sözleriyle bulurum
Shazam.. uygulamayi lazim olunca indiriyorum
Shazam
Genelde şarkı sözlerini yazarak bulurum
Aklımda kalan ile buluyorum
Sözleri Google a yazarım çıkar o
Sözlerini yazarak buluyorum