Müzik & Etkinlik Plaktan müzik dinlemeyi sever misiniz? CooLGuʎ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Plaktan müzik dinlemeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. ben hiç dinlemedim ama çok isterdim. 1 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Hayır sevmiyorum.Telefondan açıp evin her yerinde kurulmuş sistemden dinlemek hem daha kolay hem de daha çok keyif veriyor. 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Daha önce hatırlıyorum biz de müzik seti vardı ama öyle çok fazla dinlediğimi söyleyemem 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,5b cevap paylaştı. Nostaljik olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben hiç dinlemedim ama çok isterdim.
Hayır sevmiyorum.
Telefondan açıp evin her yerinde kurulmuş sistemden dinlemek hem daha kolay hem de daha çok keyif veriyor.
Daha önce hatırlıyorum biz de müzik seti vardı ama öyle çok fazla dinlediğimi söyleyemem
Hiç dinlemedim o şekilde.
Ah, çook 😌
Hiç dinlemedim
Nostaljik olur
Evet severim… 🙃