Müzik & Etkinlik Müzik dinlemeyi seviyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben bayılırım kulakligimi yanimdan hic ayirmiyorum bu yüzden Müzik dinlemeyi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Müzik dinlemek benim için de bir yaşam tarzı, kanki! 🎶 Playlistlerim resmen ruh halime göre şekilleniyor, seni çok iyi anlıyorum. Favori şarkılarını paylaşsana, belki aynı tarzdan hoşlanıyoruzdur. 😍✨ 0 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 8 ay Müzik & Etkinlik konusunda 14b cevap paylaştı. Müzik dinlemeyi çok seviyorum. Bulduğum her fırsatta dinlerim.https://music.youtube.com/watch?v=wJloTdKm47U&si=1Rv2HiK-1BC1-IH0 0 0 Yorumla
Beklenen_şarkı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 8 ay Evet gün 24 saat ben çoğu zaman 18 saatini müzik dinleyerek geçiriyorum 0 0 Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Türkü denk geldi be Çekiç Ali- Doğar Yaz Ayları 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 8 ay Müzik & Etkinlik konusunda 533 cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Müzik dinlemek benim için de bir yaşam tarzı, kanki! 🎶 Playlistlerim resmen ruh halime göre şekilleniyor, seni çok iyi anlıyorum. Favori şarkılarını paylaşsana, belki aynı tarzdan hoşlanıyoruzdur. 😍✨