İnsanlarla tanisabilecegim yerler var mı? Ankara da yalnızım ve sadece evden işe işten eve geliyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Cafe vb mekan cok ama hobi olarak ilk aklina gelenler neler mesela?
Mesela hangi kafeler gidip tek kitap okuyayim
Aslında cafe den ziyade sana Altınköy ü tavsiye ederim ilk etapta. Sakince oturup dinlenir kitabınıda okursun. Uygun mekanlar var icinde. Hatta icinde köy ve arazi hayvanlarida sergileniyor. Ara ara onlarla deşarj olabilirsin. Eynir golunude tavsiye ederim. Hem bisiklet kiralar gezersin, hemde göl kenarinda ister mekanda ister sade bir yerde dinlenebilirsin. Bu tarz yerleri seviyorum ben. Sana da bu tarz yerler iyi gelir eminim.
*Eymir gölü bu arada. Eynir yazmışım yanlışlıkla
Peki tek gidilirse güvenli midir bu konuda biraz tedirginim de... hayvanları da çok severim
Evet bu iki yere de gidebilirsin. Eymir aksam ıssız olabilir aksam ama aslında ODTÜ arazisi icinde bulunan guzel bir alan. Yine Altınköy guvenlikleri olan bir yer. Ben bu iki alanida seviyorum fazlasiyla. Eymir e alkol tuketiyorsan yanina 1 2 ufak birsey alıp keyfi olarak icebilirsin. Aynı zamanda Segmenler parkı ve Çansera gibi yerlerde fazlasiyla sosyal ama kisiligini tam bilmedigim icin onerme konusunda keskin olamiyorum.
Simdi baktim da altınköy bana 5 dk uzakliktaymis oraya gidebilirim yuruyerekte birde odtu stadyumuna herkesi aliyorlarmi? onu da çok merak ediyorum
Altınköyüm kendisi guzel bir alan ama 5 dakika uzakliktaysan eger siteler bolgesindesin sen. Yalniz gidip gelmeni onermem acikcasi. Suriyelilerin yogun oldugu bir yer Siteler. Ama Altınköy gayet iyi. Cok rahatlatici ve cok dogal bir yer. ODTÜ stadyum degil. Sadece ODTÜ arazisi icinde bir göl ve herkes girebiliyor evet. Etmir içinde oyun alanlari, atlı binicilik, go kart gibi aktivitelerde cok. Golün içinde ordek ve karabatak gibi bircok hayvanda var. Gölün kenarinda dinlenmek iyi geliyor bana şahsen. Denk getirebilirsek rehberlik ederim sana
Evet sitelerdeyim anacadde üzerinden yürürüm hep şu an altinkoy yakın olduğu için ona yoğunlaştım😃 altinköy ün içi ıssız mi kalabalık mıdır? Eymire hic gitmedim mogana gittim
Mogan ile Eymir arasindaki farklari anlatsam kitap olabilir :) sen yeni yerlestin belli ki Ankara'ya. Altınköy daha cok aile ve sakinlik isteyen kisilerin yeni kesif mekani gibi ve gercekten hem cok renkli hemde cok dogal bir yer. Gittiginde eminim tavsiye icin tesekkur edeceksin :) büyükçe bir alan ve girip cikmasi yuruyerek 1 saati bulabilir. Pazartesileri kapaliydi diye hatirliyorum. Giriş ve cikis saatleri vardi. Her saat acik değil
3 yıldır buradayım da işlerin yoğunluğundan ayda yılda bir gidebiliyorum... son zamanlar çok sıkıldım biraz gezeyim göreyim diyorum... Ankara konusunda çok bilgilisiniz maşallah 🧿 sosyal tanışmalarin olduğu kafeler varmidir? yani mesela tek gidip otursam böyle kültürlü iyi birinin gelip tanışmak isteyebilecek kafeler varmidir? yanlış anlama 3 yıldır yanlizim ve burada hickimsem yok çok bunaldım ailem arkadaşlar akrabalar hepsi memlekette:(
İsim geregi yerimde duran biri degilim acikcasi. 74 sehir gezdim ulkemizde. Ankara zaten yasadigim sehir. Şahsen duygusal bir bag temelli tanışma amacinda degilsen tanisabiliriz yardimci olurum sana elimden geldigince. Elbette bircok mekan var bu sekilde ancak yukarida da yazdigim gibi kisiligini tam bilmedigim icin yanlis yonlendirmekistemiyorum.
Rica etsem bi kaç mekanın ismiyle tarzını yazabilirmisin? Ben rahat bi insan değilim öyle duygusal bi arkadaşlık olacaksa da akşam gece evden çıkmam dışarıda gezmeye iletişim odaklı bir arkadaşlık istiyorum açıkçası...3 yıldır tüm zorluklarla tek başıma mücadele ediyorum ve de kimsem yok burada iş çevremde çoğunluk yaşlı ve yoğun çalıştığımız için kendi yasitim kızlarla da cok gezemiyoruz bi plan yaptık geçen 2 ay sonra gidebildik:(lütfen yazabilirmisin öyle
Anladim. Bende sadece iletisim ve duygusal temeli olmayan bir arkadasliktan bahsetmistim bu yuzden. Aracin var mi yoksa yuruyerek ya da otobusle mi gideceksin bu mekanlara?
Aracim yok metro veya otobüsle gidebilirim
ben de aynı durumdayım, ısten eve evden ıse ful, sen ne ısıınde calsııyorsun ne ısle mesgulsun, ben sıtelerdeyım
Bende boluda aynı durumdayım tanışalım gidip gelelim 😄
Belediyelerin vardır kursları araştır
Tanışalım isterseniz?
Yüksel de , Tunalı da birşeyler içer muhabbet ederiz olmaz mı?
Aynı ben
Aynı ben 😔
ben stand up lara gidiyorum güzel oluyor :D
Nerde oluyo
çankaya da oluyor beraber gidebiliriz canın sıkılıyorsa
Neresindesin ankaranın
Dans kulubu
Dans tarzım değil ya daha çok tiyatro müzik olur
O zaman kültür merkezi
Hangisi guzel
Kültür merkezi muzik
Buldunuzmu