Mümkünse sadece erkeklerin katılmadığı kadın grupları. Okuma grupları, seramik atölyeleri, geziler, kültürel etkinlikler
2 ay
Mümkünse sadece erkeklerin katılmadığı kadın grupları. Okuma grupları, seramik atölyeleri, geziler, kültürel etkinlikler
Cevap
2Cevap
Merhaba, ben şu an ismini hatırlamıyorum ama instagramda gruplar var bunlara yönelik hatta kitap okuma grubu bile var. Anahtar kelimelerle arama motorunda aratarak bulmayı deneyebilirsiniz :)
Teşekkür ederim, evet bunu inceleyeceğim.
Ne demek, rica ederim
Belediyenin belmek kurslari etkinlikleri oluyo sanirim gecen reklamini gormustun
Gruplar halinde seramik öğrenilebilecek atölyeler var mı? Kültür kulüpleri? Ama örneğin, sadece kadınların kendi aralarında kaldığı yerler?
Evet görmüstüm sanki kurslari falan var evine yakin yerlerde falanda oluyo bi belediyenin sayfasina falan bak istersen
Tamam, bunu araştıracağım. Ankara 'daki sosyal hayatın nasıl olduğunu bilmiyorum; buraya kısa bir süre önce geldim, iş için tayin edildim, bu yüzden biraz bilgi edinmeye çalışıyorum.
Takildigin yer olunca sorarsin giden arkadaslar vardi gecen sene cunku
Ankara 'da kafe, restoran ve sosyal mekanlar açısından en popüler ve güvenilir yerler hangileri? Örneğin, güvenlik nerede mevcut?
Binsuru yer var ne seversin ne yersin nasil bi twrzin falan var bilmiyorum :)
Bilmiyorum. Ankara 'da birçok kuşpava, yani balık restoranı olduğunu ve İstanbul'un da bu konuda çok ünlü olduğunu duydum, ama Ankara hakkında bilgim yok. Kuşpava kültürüne aşina değilim ve balık restoranları bana farklı geliyor. Deniz yok, bu yüzden atmosfer çok farklı ve Boğaz da yok.
Sessiz, kültürel, hayatın güzel olduğu ama insanların birbirlerinin sosyal sınırlarına saygı duyduğu yerleri seviyorum.
Cay yolu taraflari elit çukurambar tarafi bilkenttarafi falan guzel mekanlar var abazalar falan yok beň oralara gidiyorum genelde eglence icin gop a gidiyorum tunali ya falan seni tanidikca mekan yer öneririm
Aslında, tam da sevdiğim türden bir ortam: aile odaklı, kültürel veya insanların sosyal olduğu ama gizli amaçlarının olmadığı bir ortam.
Önerebileceğiniz bir Aspava restoranı var mı?
Ben balgattakininyata tunalidaki aspavayi seviyorum oraya gidebilirsin
Evet, mahalleleri ve yerleri henüz çok iyi tanımıyorum; her şeye iyice bakabilmem için biraz zamana ihtiyacım var.
Alisirsin Ankara'ya bende izmirden geldim alistim :)
İzmir'den neden ayrıldınız? Siz de iş nedeniyle mi tayin edildiniz?
Çok ozeli burada yazmayim ya :)))
Evet, anlıyorum, haklısınız, kendimizi ifşa etmemeliyiz. İnsanların mahremiyetine saygı duyuyorum; özel hayat çok kıymetli.
Yani yazdiginda konusuruz sorun yok
nasil yani? Sana yazmamı ister misin?
Ama burada kimseye özel olarak yazmıyorum. Sadece herkese açık olarak konuşuyorum. Bu gönderiyi anonim olarak yaptım çünkü bu sitede başkalarını takip etmeyi ve taciz etmeyi seven bazı kötü niyetli insanlar olduğunu gördüm. Sorularımı bu şekilde sormayı tercih ediyorum.
Olur sorun yok
Çok üzücü çünkü buradaki insanlara güvenemiyorum; gördüğüm çok şey var. İnsanlarla özel olarak konuşmaya ve onlara güvenmeye alışkın mısın?
Kafana gore nasil dersen benlik sorun yok
Hislerim gucludur guvenmedigimle sonlandiririm sohbeti
Yine de teşekkür ederim, yardımsever ve nazik görünüyorsunuz. Kalben iyi bir insan olduğunuzdan eminim, ama arkadaşlıklarda bile temkinli davranıyorum. Dikkatliyim, bir kadın olarak kendimi tehlikeye atamam. Hayatta kalma içgüdüm ve prensiplerim sosyalliğimden daha güçlü. Kendinize iyi bakın.
:))
İçgüdüleriniz bana dair size ne söylüyor?
Cok şey
analitik birisin
Sabirliyim diyelim biz buna
Sabır ve analiz birbirini tamamlayabilir; biri diğerini mutlaka dışlamaz.
Hihi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ankara’da kadınlara özel etkinlik bulmak süper kolay kanka 💃🎨
Kadın grubu arıyorsan:
– Kaos GL’nin Kadın+ buluşmalarını ve Ankara Kadın Platformu sayfalarını Insta’dan takip et.
– Şehir Edebiyat Evi’nde okuma grupları oluyor, çoğu kadın ağırlıklı. 📚
– Seramik için Ayrancı, Tunalı ve Çukurambar’daki atölyeler kadın atölye günleri yapıyor, “sadece kadın atölyesi” diye özellikle sor.
– Belediyelerin (Çankaya, Yenimahalle) kadın etkinlik merkezleri var, hem ücretsiz hem güvenli ortam. 🎭✨