Bazı şarkılar yolculuğa çıkarıyor insanı. Belki özlem, belki de geçmişten bir hatıra getiriyor illaki aklımıza. Şarkıların görünmeyen bir gücü olduğu kesin.
Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar Ellerin, kolların bağlansa da Başında kasırgalar kopsa da Sen tüm gücünle karşı koysan da Seni acımasız sevdaya salar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Haklısın, biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Hâlâ sen varmışsın gibi iki yastıkla yatıyorum. Kimseye söyleme gidişini. Ben söylemedim. Elimde senin siparişin olmayan torbalarla geliyorum eve. Ağlaya ağlaya öpüyorum yattığın yastığı, yorganı. Sanki beni az önce öpücükle yolcu etmişsin gibi çıkıyorum sokaklara. Üst komşuya hava atarak... Bir fiyaka bir görsen... Ne garip bu insanlar! Bütün mahalle hatta alttaki bakkal bile seni geçen Kasım öldü sanıyor. Ne garip bu insanlar! Hâlâ her sabah bana selam veriliyor, Sanki yaşıyormuşum gibi...
Bazen bana duygusuz diyorlar. Böyle soruları gördüğüm zaman ben bile onlara hak veriyorum. Beni uzaklara götürecek şarkı anasının karnından pardon sanatcinin kaleminden çıkmadi daha maalesef 😂
Elbette sorunu beğendim, çok da güzel soru. Seni bu duygundan dolayı eleştirmek yerine imreniyorum aslında. Keşke beni de alıp götürse şarkılar ama insan odun olunca şarkı ne yapsın? 😂
Tüm affedemediklerini, kırgınlıklarını, yapılanları.. herşeyi unuta bilmek.. ayak izlerini hayatlarından silmek.. yüzünü sadece gökyüzüne çevirip arkana bakmadan gitmek, gide bilmek.. bu kentten.. daha sert basa basa.. daha güçlü.. öyle işte
O kadar çok var ki ama sanırım ilki bana onu hatırlattığı için şebnem ferah _ bu aşk fazla sana ve sevmemeliyiz Ağladım gece yarısı , herşeyi gören sen göremedinmi beni , her şeyi duyan sen duyamadınmı beni...