Müzik & Etkinlik Amatör kliple bir şarkı yaptık. Nasıl olmuş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Nakaratları ben söylüyorum.. Diğer kısımlar arkadaşta..https://youtu.be/fN4RVn8N3EA?si=g0eQrknXAp9mh_kt Amatör kliple bir şarkı yaptık. Nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 654 cevap paylaştı. Ya gerçekten çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık genç adam 🙏 başarılarınız daim olsun inşallah 🙏 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çooook çokk teşekkür ederiz Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🙋🙋 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sustum, dinledim... Güzel olmuş beğendim. Videoya beğeni atmadım 6. Kişi olunca ifşa olmamak için🤣 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah ifşa olsan ne olacak sanki .. Teşekkür ediyorum bu aradaa Yorumla Amanoof +1 yıl Rica ederim. ☺ Yorumla Soran +1 yıl Yalnız bendeki mallığa bakar mısın.. Gizli soru soruyorum ama klipteki benim ddjdksdhdjdj Yorumla Amanoof +1 yıl Ona kahkaha attım, kumral adam🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah. Beni neden engelledin onu anlamadım şimdi Yorumla Amanoof +1 yıl Engelli değilsin! Aaa Yorumla Soran +1 yıl Mesaj kutunu aç bir dk. Engelli gözüküyor. Yazayım tekrar kapat Yorumla Amanoof +1 yıl Bunun yapmam. Takip etmiyorsam yazamazsın elbette Yorumla Soran +1 yıl Hayır engelli gözüküyorum. Ondan dedim. Neyse sorun yok Yorumla Amanoof +1 yıl Dışarıdan kimse mesaj atamaz. Engelli olsan buradaki yazıları göremezsin😊 Yorumla Soran +1 yıl Ekran görüntüsü ister misin 🙂 Yorumla Amanoof +1 yıl ☺🤣 Yorumla Soran +1 yıl https://hizliresim.com/nyd2obt Yorumla Amanoof +1 yıl Sen engellemişsin 😊🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hayır sen engellemiş gözüküyorsun 🤣 Yorumla Amanoof +1 yıl Listeden bakmam için Nick'i bilmem gerek 😁 Yorumla Soran +1 yıl Senyoritaaaa Yorumla Amanoof +1 yıl Ppden anlayıp açtım engeli sanırım. Hayır o listeye kolay kolay atmam kimseyi de sen ne yaptın kimbilir 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah ama mesaj atamıyorummm Yorumla Amanoof +1 yıl Takip et ben gt yaparım yazarsın Yorumla Soran +1 yıl Ettim Yorumla Amanoof +1 yıl Alkış ☺🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ama karşılık alamadım 🤣 Yorumla Amanoof +1 yıl Nankör 😁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gerçekten güzel olmuş klip amatör duruyor ama sesler profesyonel başarılar dilerim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürlerrr 🤗 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Çok iyi olmuş ya 😊🙏 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederizz 🤗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya gerçekten çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık genç adam 🙏 başarılarınız daim olsun inşallah 🙏
Çooook çokk teşekkür ederiz
🙋🙋
Sustum, dinledim... Güzel olmuş beğendim. Videoya beğeni atmadım 6. Kişi olunca ifşa olmamak için🤣
Ahahahah ifşa olsan ne olacak sanki .. Teşekkür ediyorum bu aradaa
Rica ederim. ☺
Yalnız bendeki mallığa bakar mısın.. Gizli soru soruyorum ama klipteki benim ddjdksdhdjdj
Ona kahkaha attım, kumral adam🤣🤣
Ahahahah. Beni neden engelledin onu anlamadım şimdi
Engelli değilsin! Aaa
Mesaj kutunu aç bir dk. Engelli gözüküyor. Yazayım tekrar kapat
Bunun yapmam. Takip etmiyorsam yazamazsın elbette
Hayır engelli gözüküyorum. Ondan dedim. Neyse sorun yok
Dışarıdan kimse mesaj atamaz. Engelli olsan buradaki yazıları göremezsin😊
Ekran görüntüsü ister misin 🙂
☺🤣
https://hizliresim.com/nyd2obt
Sen engellemişsin 😊🤣
Hayır sen engellemiş gözüküyorsun 🤣
Listeden bakmam için Nick'i bilmem gerek 😁
Senyoritaaaa
Ppden anlayıp açtım engeli sanırım. Hayır o listeye kolay kolay atmam kimseyi de sen ne yaptın kimbilir 🤣
Ahahahah ama mesaj atamıyorummm
Takip et ben gt yaparım yazarsın
Ettim
Alkış ☺🤣
Ama karşılık alamadım 🤣
Nankör 😁
Gerçekten güzel olmuş klip amatör duruyor ama sesler profesyonel başarılar dilerim
Çok teşekkürlerrr 🤗
Çok iyi olmuş ya 😊🙏
Çok teşekkür ederizz 🤗