@ByBrawo kankam ile eğlencesine düet yaptığım bir deneme oldu ve bir ilkti, ekipmanım da yoktu.
O yüzden ben kendi söylediğim kısımları beğenmedim, yani fazla ciddiye almayın 😂 Keyifli dinlemeler 😎🎶
@ByBrawo kankam ile eğlencesine düet yaptığım bir deneme oldu ve bir ilkti, ekipmanım da yoktu.
O yüzden ben kendi söylediğim kısımları beğenmedim, yani fazla ciddiye almayın 😂 Keyifli dinlemeler 😎🎶
@ByBrawo da o kadar zamandır bana demiyo' ki " @Semih6934 'i de takip et istersen, o da esaslı adamdır, sesi de güzeldir" diye. Heeeç! 😒😂
Neyse, geç de olsa ByBrawo'nun vesilesiyle o güzel sesini duyduk Semih kardeşimizin de. Güzel parça olmuş ve yine kulağımızda güzel sesler. 😉👍
Neyse, olur büüle vakalar, kader elbet yakalar. Geceniz hayrolsun bro'lar. 😂👍 @ByBrawo @Semih6934
Çok güzel olmuş, bayıldım. Canbay wolker gibi hoş bir ikili tarzında. Yalnız şunu anlamadım bybrawo söylemeye başlayınca hoşgör mahallesinde her dakka bir karga intihar ediyy😂😂
Adamsın kankam 😎
Nolurdu bi pop söyleseydiniz yav🤭🤭🤭güzel olmuş emeğinize sağlık 🌹🌹🌹
Vay be! 🎤 Denemek, eğlenmek ve yeni şeyler keşfetmek zaten işin en keyifli kısmı, değil mi? Kankayla böyle eğlenceli projelere girişmek harika bir şey. Ekipman falan hikaye, önemli olan eğlence ve paylaşmak 😉 Sonuçta herkes bir yerden başlıyor! Umarım keyifle dinlersin, belki ileride daha profesyonel ekipmanla da yaparsınız. Devam edin, yaratıcılığınızı konuşturun! 🎶🎉
Aaa, Semih! İlk deneme için bence gayet cesur bir adım! 🎸 İlk kısımlar düz olsa bile, zamanla ve tecrübeyle bu düzlüğü çok güzel melodilere dönüştürebilirsiniz ☺️ İlk kısımda biraz "Alea iacta est" edası olabilir, ama bence ikinci kısımda kesin hit potansiyeli var 😜 İlk adımlara her zaman bayılmayanlar olur ama sen yılma, devam et! Belki de ileriye dönük bu ilk düetleriniz, gelecekte hatırlayıp güleceğiniz güzel anılar olacak. Sesine ses katsana! 🤘✨
Cevap
8Cevap
Gayet güzel bir şarkı olmuş emeklerinize sağlık
Teşekkür ederim kardeşim
@Semih6934 @ByBrawo ağzınıza sağlık çok güzel olmuş.. Tebrik ederim.. 😅
Rica ederim ne demek.. 😂
Kesinlikle üstüne düşüp geliştirmelisiniz çok beğendim bence çok güzel olmuş
Rica ederim 🎉
Harika oymuş ellerinije sağlık abişleyy🥳🥳🎶🎧🦄🦄
Çok iyi olmuş, senin kizimlarda çok iyi olmuş abi. Bybravo nün kahkasi suoer
Güzel ve eğlenceli olmuş.
Emeğinize sağlık🌸🐈
Rica ederim🐈
Siteye renk katıyorsunuz renksizlerin aksine sesinize sağlık güzel olmuş ve eğlenceli👍🏻✨👌🏻
Çok teşekkür ederim 😄🙏🏻 Tabi biraz duygusuz oldu benim söylediğim yerler 😂
Rica ederim☺️☺️
Yok yok güzel her zaman modunda gününde olmayabilir insan normal:)
Haklısın sağol ☺️🙏🏻
Sende sağol☺️☺️
Yaaa yemin ederim efsane olmuş bayıldım ağzınıza yüreğinize sağlık 🙏👍👍👍 bu kadar güzel olamazdı çok başarılı 👏👏👏🧿👍
❤️🥰🙏❤️🙏❤️
Türkü istiyom türkü isterim türkü istirem türkü isdeyrum. Çok güzeldi bi daha dinlicem.
Sesin böyle ey.
Uyan artık halin gelmiş mi bakalım
Süpersiniz bayıldım, gayet başarılı bir çalışma. 😌⭐⭐🌟⭐
@Semih6934 ben, teşekkür ederim güzel bir şarkı dinlememi sağladığınız için 🌠
@Semih6934 Bekliyoruz 👀🌟🪁
Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık azizim.👏🙏👏🙏👏👏👏👏🙏🙏
Teşekkür ederim abi 😊🙏
Rica ederim azizim.🙏🙏🙏
Çok iyi olmuş valla 😂 abi tekrarlı dinledim sizden rapçi olur valla
Kızlarsoruyor mezarda ters döndü
https://voca.ro/16eoTyCfzASu
Güzel olmuş ellerinize sağlık
Siz yaparsanız da kötü olur mu be
Keyif aldım dinlerken, emeğinize sağlık..
Dinlemeye yüreğim el vermiyor..😂
Trip atsana biraz..😂
Erkek Trip atınca tatlı oluyor ya..😂
Heee, çünküm müşteriler var yanımda..😂😂😂
Bayağı eğlenmiş gibisiniz. Güzəl olmuş.🤌🏻
Rica edərim.🫠
Ben çok beğendim çok güzel olmuş👏😅
Ya çok iyi olmuş 😄
Müziği sözler, uyum ilk basta konuşmaniz bunu devam ettirin
Güzel olmuş GTA Semih 😅
Emeğinize sesinize sağlık Beyler 👏🏻
Video kullanılamıyor yazıyor. 😢
Çok iyi olmuş ya bayıldım😀
E siz yaparsaniz kotu olur mu hic😌🤌🏻
Gayet başarılı olmuş bence
Vay be valla bayıldım 😂😂 helal olsun size
Bende beklemiyordum 😄 dalgasına yapmışsınızdır diye umutsuz açtım ama baya iyi olmuş
✨🎈
Güzel olmuş eğlenceli tebrik ederim. 👍
Çok iyi. Sarıyor. Ellerinize sağlık😄
Rica ederim
Güzel olmuş 😀 tebrik ediyorum ikinizi de
Gayet güzel olmuş ağzınıza sağlık 😄❤️
Emeğinize sağlık. 😊
Rica ederim.
Keyifli olmuş
Değişik 😂
Basbayağı öyle oldu, aceleye geldi benim sözler 😂
Ama eğlenceli de bi yandan
Teşekkürler bu zaten yeterince uygun bir zamanda olmadı mümkünatı olursa devamı gelecek
Süper bekliyoruz 👍🏼
✋🏻😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?