Konser vermek istiyorum ve şehrimde beni tanıyan dinleyen kişiler var ve onlarında istekleri üzerine konser vermek istiyorum nasıl verebilirim bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim
Spotify:Senko331
Konser vermek istiyorum ve şehrimde beni tanıyan dinleyen kişiler var ve onlarında istekleri üzerine konser vermek istiyorum nasıl verebilirim bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim
Spotify:Senko331
Hacı sen de dudak tembelliği mi var? Autotune'yi de az bas. Ağzını yayarak okuma Allah aşkına çok güldüm. :D ve en önemlisi sözlerin rezalet bari Çakalın besteleri gibi kulağa hoş gelse. Söz ihtiyacın varsa yazalım bir beste, eminim okursun tek nefeste haksjajs
hangi şarkıya göre söyledin bilmiom ama şarkı türü emo rap normal rapten farklı yaptığım cakal ezhel gibi değil eğer lil tracy lil peep falan biliyorsan ki biliyorsundur onun türkçesini yapıyorum işte o da insanı zorluyor çünkü kalabileceğin konu ksııtlı ben farklı konuya çıkamıyorum new emo tarzı bir şey oluyo sonucta
Kanka tarzın çöp. Örnek aldığın adamlar da çöp. Türkçe rap'in old school'undan feyz al.
Cevap
2Cevap
Çok kolay bizim ülkede zevki olan insan sayısı nadir olduğu için sadece a desen bile ünlü olabilirsin np
Yenilikten eskiliğe geçerek knks
Cafe tarzı yerlerle anlaşabilirsin
Mekan tutman lazım sanırım
Sosyal medya uzerinden organize. edebilirsin
Tiktokta patlarsin oraya biraz yogunlas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?