Biriyle konuşuyorum elektro ve klasik çaldığını söylüyor ama nasıl emin olabilirim buluşmak dışında ne gibi sorular sorabilirim internetten kolayca cevap veremeyeceği lütfen çözüm? Amfi falan sordum da kolay yani internetten bakıp söyler
Biraz çalar mısın? Dediğin zaman sana ses kaydı atabilir aslında, gayet basit bir şey. Sazım hep yanımda oluyor benim, biriyle konuşurken arada hemen ses kaydı atıyorum kısa, eğleniyor. Eğer ses kaydı atmaktan çekiniyorsa çalmadığından emin olabilirsin. Yeni başlamış da olabilir çekiniyor olabilir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sorduğum zaman stüdyoda bahanesiyle geliyor onun dışında sadece gitaristlerin bileceği şeyler düşündüm benimde beynim durdu🥱
Genç ve elektrogitar çalan bir erkeğin şu dönemde bu şekilde muallaklı bir duruma düşmesi imkansız bence. Çünkü bu yaştaki elektrogitar çalan bir erkek, o gitarı daha çok kızların gözüne sokmak için çalıyordur amiyane tabiriyle. Yani senin “acaba çalıyor mu?” gibi bir düşünceye düşmen imkansız normal şartlarda. bu yüzden sen çok fazla bu konuda tasalanma ama “lütfen çok dinlemek istiyorum” gibi sürekli ısrar et. eninde sonunda neyin ne olduğu ortaya çıkar.
Arkadaşımın akustik gitarı var ama alt kısmında askı takmak için yer yok sadece gövdesinde var nasıl takabilir biliyor musun diye sor. Eğer çözüm odaklı cevap vermeye çalışırsa yalan söylüyordur çünkü akustik gitarların alt kısmında kayış pimi vardır. Çoğunun gövde kısmında yoktur. Stüdyoda çalışıyorsa bunu da bilir herhalde.