Arabesk müzik dinleyen erkekler keko mudur? Yoksa erkekler genel olarak keko mudur?
Arabesk müzik dinleyen erkekler keko mudur? Yoksa erkekler genel olarak keko mudur?
Şöyle bir soru sormak istiyorum, amacım savunmak değil lakin arabada bir erkek arabesk dinlerken keko olarak görülürken tatilde veya mekanda kadınların Ankara’nın bağlarını oynarken kendinden geçmesi durumu nedir?
İki yüzlülük olur bu
Bingo! İşte ben bunu sevmiyorum maalesef ama genel olarak gördüğüm bir şey. Mesela en son tatilde bir akşam canlı müzikli bir mekanda pop, rock, bazen yabancı bazen fantezi müzik yapan bir yerde birkaç gece takıldım. Kadınlar eğlenmeye geliyor, sıkılıyorlar derken oynatır mısın bizi diye yazıp rica ettim ve oturan, sıkılan tek kadın kalmadı, hepsi oynamaya başladı ama arabadayken açsam keko olurdum. :) hayatın gerçekleri
Zamanında neler dinledik neler hey gidi hey. Yeni nesil arabesk rap kötü ama eski ustalar Cengiz Kurtoğlu, Muazzez Abacı, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay ve daha kimlerle geldik bu zamanlara
Cevap
5Cevap
Hayır herkesin müzik tarzı farklıdır ben yargılamam kimseyi
Müzikle karakter analizi yapamazsınız. Ben arabeskte dinlerim, popta, cazz da. yani müzik zevki kişiliği yansıtmaz.
Sen öyle diyosan öyledir abim
Bi kaç kez opera bile dinlemişliğim var :D
Maşallah çok renkli bi müzik zevkin var
Müziğin her türlüsünü dinlerim. yeter ki saçma olmasın
Arabesk müzik dinlemeyen karılar ve erkekler kekodur
hayır ne alaka
Hayır degildir
ne alaka kardeşiö müzik ruhun gıdasıdıe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?