Müzik & Etkinlik Şarkı söylerken sesinizi kaydedip dinliyor musunuz? Nes2mvarhayattaQueen Takip Et Bilge Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Yeni meslek hedifim sarkicilik ssbsbshssbsb Güncellemeler+1 yıl Ayyyh super soru💅🏻💅🏻💅🏻 slaaaaaay Şarkı söylerken sesinizi kaydedip dinliyor musunuz? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Hayır şarkı söylemem. 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Evet 😃 Bilsem Al yapay zekası kullanacağım ama nasıl oluyor henüz çözemedim o şeyleri 1 0 Yorumla
Yasinulastiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır yanlislikla biri dinler bayılır olur filan hiç gerek yok sjshsjsj 1 2 Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Ahaahaha kulaklari senlensin biraz dinliyenin😆 Yorumla Yasinulastiii +1 yıl Ne senlenir ne senlenir skdhsjs Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Artık yapacağım ne söylüyorsun blackpink mi? 1 1 Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Nooooo Buray Sahiden Yorumla
BFSTMM Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bunu yıllar önce sesimin berbatligini ilk duyduğumda bıraktım😂 1 1 Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Hahahahahaha Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yemek veya temizlik yaparken şarkı söylüyorum ama sesimi kaydetmem. 1 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Gitar çaldığım zaman kaydediyorum bazende işsizlikten öylesine kaydedip dinliyorum. 1 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Arkadaşlarımızla yan yanayken favori aktivitemiz dnjsjsmsns 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet 😄 ama şarkı söyleyemem sesim bunun için çok kalın ve şarkı ritmine uygun söylemem detone olurum. 1 0 Yorumla
Agnus_Dei Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl hayır, şarkı söylemediğim için kaydedip de dinlemiyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet çok yapıyorumhttps://voca.ro/197u1ol9LIdL gizli olarak paylaştım görmesinler ahshajd 0 0 Yorumla
FeelsGoodMan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok şükür daha o seviyede delirmedim. 1 1 Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl zevksiz Yorumla
makasaraliği Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl hhahaha kız çok ciyak çıkıyor sesim kayıtta 1 15 Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Hahaha sorma kiz ama bazen diyorum evet evet var bende potansiyel🤣 Yorumla makasaraliği +1 yıl isteriz isteriz isteriz Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Laan seeeen sjsnssnns ya kiz yeni fark ediyom🤣🤣 bu giflerin olmasa tanikicaz ahahahhah Yorumla makasaraliği +1 yıl üzdün 🥲 bunun telafisi için bir türkü çığır 😂😂 Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Ahahahah olmazzz sesime nazar deger😆 Yorumla makasaraliği +1 yıl özele gel yavrum ndndnd Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Geliyorum askom 😆 Yorumla makasaraliği +1 yıl bekliyorum bebeğim 😂 Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Sen yaz😽 Yorumla makasaraliği +1 yıl hshshsh onu da silmis Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Neyi kiz hgghjbcc Yorumla makasaraliği +1 yıl beni beni bihterini ahshshsh Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Slk misin Cemile Yorumla makasaraliği +1 yıl sadede mi gelsek😂 Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Ara bekliyom🤣🤣 Yorumla
Enes9434 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Ben seslendirme ve dublaj sanatçısı olduğum için sıkıntı yokBir de bayan kuaförüyüm😊 1 0 Yorumla
cerenmsii Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl ahahahha yaptim bir iki kere sonra bir daha denemedim😸 1 0 Yorumla
acemiadam Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Ben kendime bile katlanamıyorum o derece güzel sesim var :) 1 0 Yorumla
sucguklumahmut Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Yapıyorum bazen kendi kendimi mest ediyorum 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 553 cevap paylaştı. Ahsjs yapıyorum arada 😛 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 922 cevap paylaştı. Yapmadım hiç 1 6 Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Yap askom arada Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl Tamam Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl TAMAM ne beeee Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl olur demek Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl 😱😱😱 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl nolduu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır şarkı söylemem.
Evet 😃 Bilsem Al yapay zekası kullanacağım ama nasıl oluyor henüz çözemedim o şeyleri
Hayır yanlislikla biri dinler bayılır olur filan hiç gerek yok sjshsjsj
Ahaahaha kulaklari senlensin biraz dinliyenin😆
Ne senlenir ne senlenir skdhsjs
Artık yapacağım ne söylüyorsun blackpink mi?
Nooooo Buray Sahiden
Bunu yıllar önce sesimin berbatligini ilk duyduğumda bıraktım😂
Hahahahahaha
Yemek veya temizlik yaparken şarkı söylüyorum ama sesimi kaydetmem.
Gitar çaldığım zaman kaydediyorum bazende işsizlikten öylesine kaydedip dinliyorum.
Arkadaşlarımızla yan yanayken favori aktivitemiz dnjsjsmsns
Evet 😄 ama şarkı söyleyemem sesim bunun için çok kalın ve şarkı ritmine uygun söylemem detone olurum.
hayır, şarkı söylemediğim için kaydedip de dinlemiyorum.
Evet çok yapıyorum
https://voca.ro/197u1ol9LIdL gizli olarak paylaştım görmesinler ahshajd
Çok şükür daha o seviyede delirmedim.
zevksiz
hhahaha kız çok ciyak çıkıyor sesim kayıtta
Hahaha sorma kiz ama bazen diyorum evet evet var bende potansiyel🤣
isteriz isteriz isteriz
Laan seeeen sjsnssnns ya kiz yeni fark ediyom🤣🤣 bu giflerin olmasa tanikicaz ahahahhah
üzdün 🥲 bunun telafisi için bir türkü çığır 😂😂
Ahahahah olmazzz sesime nazar deger😆
özele gel yavrum ndndnd
Geliyorum askom 😆
bekliyorum bebeğim 😂
Sen yaz😽
hshshsh onu da silmis
Neyi kiz hgghjbcc
beni beni bihterini ahshshsh
Slk misin Cemile
sadede mi gelsek😂
Ara bekliyom🤣🤣
Ben seslendirme ve dublaj sanatçısı olduğum için sıkıntı yok
Bir de bayan kuaförüyüm😊
ahahahha yaptim bir iki kere sonra bir daha denemedim😸
Ben kendime bile katlanamıyorum o derece güzel sesim var :)
Gençken yaptık bişeyler
Evet çoğu zaman yapıyorum bunu 😃
Bunu herkes yapıyordur ya 😅
Ben bunu cok yapiyodum
Zaman zaman yaparım
Yapıyorum bazen kendi kendimi mest ediyorum
Bir kere o hatayı yaptım
herkes bilidğii işi yapsın
Ahsjs yapıyorum arada 😛
Yapmadım hiç
Yap askom arada
Tamam