Şu dönemde, bildiğiniz arabesk ve klasik Türk mûsikîsi için kaliteli yapımcı şirketler (Labellar) var mı?

Merhabâ arkadaşlar,

Geçen vakitlerde, forumlarda kapsamlı bir soru sormuştum. Civârımdan edindiğim malûmât netîcesinde de yeteri kadar merâkımı ve bilgi eksikliğimi giderdim. Şimdi ise diğer suâllerimi dile getirmeye istimrâr etmek isterim...

Başlıkta da olduğu gibi, bildiğiniz Arabesk ve Klasik Türk mûsikîsi eserleri icrâ edip kendinde toplayan yapımcı şirketler var mı? Yirmi bir yaşında bir besteciyim (Güftekâr, Aranjör vb. olmam dâhilinde) ve birlikte çalışmayı düşündüğüm bazı şirketler var: Elenor ve Emre müzik; ve ayrıca Yaşar, Kervan, Özlem gibileri de bu satırda mevcût; lâkin hangisinin özellikle günümüz şartlarında daha iyi olduğunu bilmemekteyim. Gönlüm, Elenor ile çalışmak taraftarıysa da bir o kadar da Emre müzik ilgimi çekmiyor değil... Şunu da ayrıyeten belirtmek isterim ki eski usûllerde enstrümental eserler veriyorum; ve lizâlike bunların hangi şirkete daha münâsib olduğunu da bilemiyorum...

Şimdiden tüm cevâplarınız için size çok teşekkür ederim. Sağlık, huzûr ve neşe üzerinize olsun.

Şu dönemde, bildiğiniz arabesk ve klasik Türk mûsikîsi için kaliteli yapımcı şirketler (Labellar) var mı?