Müzik & Etkinlik En sevdiğin Mor ve Ötesi şarkısı hangisi? Silent12 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim Araf Bir Derdim Var Oyunbozan Cambaz Araf Deli Daha Mutlu Olamam Sevda Çiçeği Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğin Mor ve Ötesi şarkısı hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Bir Derdim Var 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tek bildiğim şarkısı bir derdim var. Oda güzel şarkıdır. 1 4 Yorumla Silent12 +1 yıl Bence diğer şarkılarını da öğrenmelisin onlar da çok güzel. Özellikle oyunbozan cambaz dinle. Yorumla Carlosroberto +1 yıl Dinleyim bakalım zaten müzik zevkim çok çeşitli , o grubunda sevdiğim şarkıları çıkar . Yorumla Silent12 +1 yıl Çıkar illaki Yorumla Silent12 +1 yıl Araf ve anketteki diğer parçalar da güzel daha doğrusu hepsi güzel ben neredeyse 20 tane şarkısını severek dinliyorum. Yorumla
Bbenkeyfimvekahyası Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl güne kahveeeyle başladım ağzım kuru zihnim aciiikkk 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Deli=cambaz 1 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cambaz diyorum vazgeçtim Yorumla Silent12 +1 yıl Bence de cambaz > deli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :( çok mutsuzum bana bir şarkı önersene Yorumla Silent12 +1 yıl Ayıp olmaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ayıp olsun Yorumla Silent12 +1 yıl Şarkının adı o 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅 Pardon bakayım Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 336 cevap paylaştı. Bir derdim var 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir Derdim Var
Tek bildiğim şarkısı bir derdim var. Oda güzel şarkıdır.
Bence diğer şarkılarını da öğrenmelisin onlar da çok güzel. Özellikle oyunbozan cambaz dinle.
Dinleyim bakalım zaten müzik zevkim çok çeşitli , o grubunda sevdiğim şarkıları çıkar .
Çıkar illaki
Araf ve anketteki diğer parçalar da güzel daha doğrusu hepsi güzel ben neredeyse 20 tane şarkısını severek dinliyorum.
güne kahveeeyle başladım ağzım kuru zihnim aciiikkk
Deli=cambaz
Cambaz diyorum vazgeçtim
Bence de cambaz > deli
:( çok mutsuzum bana bir şarkı önersene
Ayıp olmaz mı
Neden ayıp olsun
Şarkının adı o 🤣
😅 Pardon bakayım
Bir derdim var