Müzik & Etkinlik Hadise mi dinlemeyi daha çok seversiniz yoksa Gülşen mi? prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hadise Gülşen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hadise mi dinlemeyi daha çok seversiniz yoksa Gülşen mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Hadise 0 0 Yorumla
cdhayat Takip Et Xper 3 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Hadise'nin Türkçesi kırık. Gülşen'in hem sesi hem yorumu hem de sahne performansı kat kat üstün. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 553 cevap paylaştı. Gülşen'in daha çok şarkısı var ve çocukluğuma daha çok dokunuyor 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tenekeyle ritim yapıp onu dinlerim daha iyi 0 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl İkisinin de sadece fiziğini beğeniyorum 0 0 Yorumla
dkomerfarukkcukk35 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Hadise'nin şarkılarını daha çok dinlerim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hadise
Hadise'nin Türkçesi kırık. Gülşen'in hem sesi hem yorumu hem de sahne performansı kat kat üstün.
Gülşen'in daha çok şarkısı var ve çocukluğuma daha çok dokunuyor
Tenekeyle ritim yapıp onu dinlerim daha iyi
İkisinin de sadece fiziğini beğeniyorum
Hadise
Hadise'nin şarkılarını daha çok dinlerim.
İkisi ni de hayır
Ikisinide dinlemem