Merhabalar Herkese 🌸

Merhabalar Herkese 🌸
Her türlü çok keyifli anlatmak da, dinlemek de ballı lokma tatlısı miss, ohhhh... Yani hayali bile muazzam. Sonrası? Hem akıl hem kâlp hem ruh damarları tıkanıyor. Bi ortamda dedikodu başladı mı pasif dinleyici olmamak adına orayı terkederim. Ben de bildiklerimi kimseye anlatmam. Böylesi güzel.
En güzeli 🌸
Ama itiraf ediyorum hiç eğlenceli değil 😄😄
Ortamın arananı da ben değilim djjsdfj
Ama ben memnunum tavsiye ederim 😄😄
Olsun ya dedikodusuz da eğlenen çok insan var ve kaliteli insanlar oluyor
İşte onda şüphe yoktur 👍
Teşekkürlerimle 🌷😍
ah bi teyze vardı ninni gibi anlatırdı onu dinlemeyi öyle severdim hayaller alemine dalardim resmen o ses tonu o tonlama ve vurgular
Dedikodu bu kadar sanatsal anlatılamaz diyorsun
aynen öyle 😂
Cevap
25Cevap
Hiçbirini sevmiyorum yan etkileri var
Yaparsam da başım ağrır
dinlersem de başım ağrır
O yüzden başım ağrıtamam
Dinlemeyi (konuşan önemli) dedikodu sevmem ama geliyor kulağıma.
İkisi de benim bebeklerim. Ama sanki dinlemek daha bir keyifli oluyor. Gazete okumak gibi 😅
Dinlemeyi ve arada bir de gaza ketirmeyi... njsh
Açık konuşmak gerekirse dedikodu yapan biri değilim ama arkadaşlarım ile bir araya gelince illaki dedikodu oluyor ya da arkadaşlarımdan biri bi olay dedikodu anlattığı zaman dinliyorum yani kısacası arkadaşlarımın ortamında bulunduğum zaman yaparım da dinlerim de ama tek başıma asla ne dedikodu yapacak birini ararım nede dinlerim
Sinsi bir dinleyiciyimdir koz biriktirir sonra intikam almak için yüzlerine vururum nihaha
Zjcjaicjw kenara yazılsın
😉😉 babe english version 🥰
Ben ikisini de yapmıyorum. dedi kodu özellikle çok gereksiz geliyor bana. kimsenin arkasından konuşmayı sevmiyorum. bunun dışında zaten birinden bahsetmeyi de sevmiyorum.
İkisini de aynı oranda seviyorum çok fazla dedikodu dinleyince bayılacsk gibi oluyorum, çok dedikodu gapınca da cehenneme bileti garantilemiş gibi hissediyorum 🥺
İkisinide sevmiyorum, insanların dedikodu yaparken ki yüzlerinin aldığı ifade midemi bulandırıyor. İnsanlardan soğutuyor..
Yapmayı çenem durmaz çünkü 50 kişiyi susturur ben konuşurum 😂
Dinlemek daha çok hoşuma gidiyor. 😸 Yoksa hayat zaman nasıl geçicek. Dedikodu iyidir. 😁
Arada yapıyorum ama dinlemesi daha keyifli duyulursa başım belaya girmez 😂😂😂😂😂😂🦋
Dedikodu yapmayı sevmem hiç. İstihbarat alırım mutlaka 😂
İkisini de sevmiyorum.
Denk gelirsem kalkar giderim.
Hiç haz etmiyorum.
Dedikodu sevmem ama iyi bir dinleyiciyimdir. Anlatanı dinlerim.
Ne dedikodu yapmayı ne de dinlemeyi severim. Dedikodu hoşuma gitmiyor.
Dedikodu yapılan ortamda bulunmam, çevremde de pek yok zaten o tür insanlar.
ikisini de sevmem. başkalarının hayatını konuşmak saçma
Eskisine nazaran daha az yapıyorum hatta hiç yapmamaya başladım ben dahs çok dinlemeyi seviyorum galiba
İkisini de sevmiyorum
En İyi Cevaplar