Merhabalar Herkese 🌸

İnsanlarla sohbet ederken, daha çok karşıdakini dinleyen taraf mısınız, konuşan taraf mı?
Merhabalar Herkese 🌸

İnsanlarla sohbet ederken, daha çok karşıdakini dinleyen taraf mısınız, konuşan taraf mı?
Hem dinlerim hem de konuşurum ikisini bir arada yapmanın önemli olduğunu düşünüyorum Sağlıklı bir iletişim için karşı tarafın ne söylediğini iyi dinlemek kendimi iyi ifade edebilmem için de konuşmam gerekiyor
Konuşmayı ama dinlemeden de keyif alınmaz tek taraflı hiçbir şeyden hazetmem
Teşekkürler ☺️
Ben sevdiğim değer verdiğim insanı hep dinlemek isterim.. ama birbirimizi anlıyor olmamız lazım.. kendimi anlatmayı pek sevmiyorum ama yeri geldiği zaman konuşmak da güzeldir. ama önceliğim dinlemek
Daha çok dinlemek. Bildiğim faydalı bir şeyi anlatılıyorsam konuşmak derim.
Cevap
22Cevap
Her ikisini de yerine göre severim ama sohbetim de güzeldir hani insanı sıkmam 😂
Sürekli dinlemekten de, konuşmaktan da sıkılırım. Önce dinler, sonra konuşurum. Dengede olur ben de bu.
Aslında bu benim ruh halime göre değişir Eğer morelim iyiyse konuşmayı daha fazla severim. Morelim kötüyse konuşmaktan nefret ederim sadece oturur karşıdaki kişiyi dinlerim bu durumda da dinlemeye severim ama genel olarak konuşmayı severim ya
dinlemeyi daha çok severim
çünkü bu karşımdaki insanın o andaki anlattığı ve benimle paylaştığı durumlara hakimiyet kurmama neden olur
böylelikle onu anlarım ve çözüm odaklı düşünerek karşıya yardımcı olurum
Sadece biri olması saçma gelir
Yani bir kişi mı tiyatro yazıyor
Sohbet ediniz işte
Saçma olmaz tabii ki
İki türlüsünüde sevmem. Konuştuğum biri vardı aradımı daha susmazdi bende o arayınca bataryayı elimle tutup 20 dakika sonra bırakıyordum şarjım bitmiş gibi kapanıyordu ne oldu diye sorunca şarj bitti diyordum
Daha çok dinleyiciyim. Ama ilgimi çeken konularda fazlasıyla konuşkan olurum. 😄
Karşımdaki insanı iyice dikkatli dinleyip doğru anlayıp ondan daha çok konuşan taraf oluyorum 😂
Dünlemeyi seviyorum konuşunca karşıdaki etkileniyor
İkisi de olur ama kisiye de bağlı bi tık ahahahh ama genelde dinleyen tarafımdjr
Çok güzel de dinlerim de konuşmayı daha çok seviyorum. #ikizler
Genelde iki tarafta da olurum ama dinlemek biraz daha fazla bende.
Dinlemeyi severim ama dinlemeyi seven birine de konuşmayı severim.
Her an roller değişebilir
Ben ikisini de çok seviyorum
İkisinide sevmiyorum gerekmedikçe
Dinlemeyi daha çok seviyorum
Dinlemeyi severim ama konuşturuyorlar.
Her ikisinide insanına göre.
Eskiden cok konusurdum, artik sadece dinliyorum
Dinlemeyi daha çok severim
dinleyen dinlemezsem yorum yapamam
Dinlemeyi severim daha çok
Karşılıklı güzel
İkisini de sevmiyorum valla