Açıkçası tuvaletlerde ya da orta yerde her türlü haltin yendiğini duydum o yüzden çok benlik yerler gelmedi.
Bir de normalde de çok kolay tanısan biri degilim hep bir duvar olur.
Ne düşünüyorsunuz?
Açıkçası tuvaletlerde ya da orta yerde her türlü haltin yendiğini duydum o yüzden çok benlik yerler gelmedi.
Bir de normalde de çok kolay tanısan biri degilim hep bir duvar olur.
Ne düşünüyorsunuz?
Her kulübe ya da bara giden insan birtakım naneler yiyecek diye bir kural yok. Kendisini taşımayı bilmekle alakası var bunun daha çok. Bazı insanlar omurgasız olduktan sonra sandığa da kapatsak uygunsuz şekilde davranabilir. Bunun ortamla değil kişilikle alakası var. Keyifli geceler.
Kim dedi sana bunu? Heee herkes poro filmlerinde ki gibi 100 lerce kisi bir an da birbiryle ikişkiye giriyor. Yahu akkın mantığın alıyormu bunu? Cinsellik her yer de her an yaşanan bir olgudur. Münferit oluyordur tabiki ama kimseden bir ikramı kabul etme sarhoş olma hic bir sorun sıkıntı yok sana söyleyen abartmış git keyfine bak
Bu bir kayıp değil gitmek isteyen gidiyor gitmek istemeyen gitmiyor ama senin o dediğin şey genellikle Salaş mekanlarda oluyor elit yerler de var ama oraya giden insanların amacı O tarzda eğlence anlayışına sahip olan insanlar ve O tarzda eğleniyorlar dans müzik vesaire
Kayıp değil gayet normal ve olması gereken. Gerçek hayatta duvar olabilirsin. Bu senin yapısal özelliğin ve doğal olduktan sonra problem yok.. burada ise yani sanal dünyada duvar değil bir ince tel bile yok tanışmaların arasında.
Cevap
56Cevap
Kayıp değil
Kayıp değil. Ben de gitmedim istesem giderdim ama gitmemek benim tercihim. Eğer sana hitap etmeyen bir ortamsa sırf popüler kültüre uyuyor diye öyle bir ortama girmek zorunda değilsin. Yani kayıplık bir durum yok ortada zaten gidersen o mekanların sana kazandırdığı bir şey olmayacak ki
Yani kayıp olarak adlandıramayız. Sonuçta senin eğlence kültüründe, yaşam tarzında bu tarz yerler olmadığı için gitmemişsin. şu an gitsen dahi hoşuna gitmeyebilir. O yüzden kayıp denmez. Yerine, mekanına göre bahsettiğin gibi yerler var evet. Ve bu dediğim gibi, ben gibi yaşam tarzı olanlara hitap ediyor biraz daha 🙂
Kaybın olarak düsünme farklı ortam hos karsılamaya bilirsin tabi ilk olarak gitmesen daha iyi alkollü olan ortam sonuçda karekter meselesi illa her halt olacak diye bir şey yok geçmişte her ortamda bulunmuşdum pavyon club bar disko en son türkü bara gittim daha cazip geldi ayda bir türkü bara gidip türküler dinleyip kendimce eğlenirim
sosyal hayat olarak bakmak gerekir ve ulu orta ya da bar tuvaletinde hepsi uydurma işler inanmayınız, eski bir bar işletmecisiyim buna yeltenenleri eşek gibi döve döve dışarı atarlar
Gitmedim değil, gidemedim. Anan baban izin vermediği için evden bakkala bile çıkamadın sen çılgın bakire, dümenden kendi tercihinmiş gibi konuşman yersiz
Ben de senin gibi düşündüğümden hiç bulasmadim bence pek bir şey kaybetmemissindir. Sahil kenarında arkadaşlarınla yapacağın bir kamp hepsinden daha güzel bence 😍
Kayıp değil. Sevgilinle eşinle yakın olduğun biriyle gidiyorsan hiçbir sorun olmaz. Tek gidilecek yer değil. Sürekli gidilecek yerde değil ayda yılda bir değişiklik için gidersin istiyorsan.
Mekandan mekana var fark var bazıları var kaliteli mekan müzik dinler yer içer eğlenirsin bazıları var her bok döner
Çok abartıldığını düşünüyorum bu durumun ben çokça kez gittim club olsun bar olsun ama yani görmedim böyle şeyler
Ben o kadar gittim daha görmedim böyle bişey bunları kim uyduruyor
Saçmalama niye kayıp olsun en doğrusu da bu ben bırak gitmeyi hiç öyle yerler bile görmedim dkvk
Hayir kayıp değil bende senin gibi gitmedim öyle yerlere ama hiçte öyle düşünmüyorum çünkü istesem bir şekilde giderdim ama istemiyorum.
Elit olan yerler var merakına gidilir problem yaşanmaz tek her b*kun yaşanacağı yer Eskişehirdir bildiğin barlar sokağı değil bildiğin pavyon sokağı
İcmiceksin ve tecribe edeceksin kimin ne yaptigina bamicak ve gozlemliceksin hosuna gitmiyorsa gitmiceksin sosyallesmek iyidir
Kayıp değil klübün amacı genelde uyuşturucu satımı yapmaktır zaten takılmaya gitmeyede gerek yok eğlencesi yok zaten
Hiçte kayıp falan değil popüler kültürün kölesi olmadın işte tamamen boş yerler inan bana bende bir kaç kez meraktan gittim daha da gitmedim
Arkadaşlarımla kuzenlerimle sık sık gittiğimiz ortamlar hiç bi zaman o tarz şeylerle karşılaşmadık herkes eğlencesinde elit ortamlara gidiceksin
Oluyor doğru ben pek bu ortamlarda bezi olan birisi değilim Arkadaşın sürüklemesiyle gittim Manitam diye takıldığı kaş, ar Bu yokken imalı imalı bana yürüdü Şaşırmıyorum bazı yerlerde oluyordur bu tarz şeyler🤮
Sinemaya tiyatroya veya konsere desen neyse de klübe bara gitmemek neden kayıp olsun, gittiğinde ne katıyor ki gitmemek bir eksiklik oluştursun.
sjsj tuvalete gireni tövbe de :D öyle bir şey yok. Git, gez, gör.
Nerden duyuyosunuz bunları WC de seks dönüyomuş bilmem ne
Ben barmenlik yaptım daha fazlasıda dönüyor 😂
@ButcherBlaviken konum ver neresi
@ButcherBlaviken ironi yapıyorsun dimi
Ne rezillikler görfüm tuvalette sevişmek neymiş xD
Eskiden giderdim lisede. Evet bos kisiler var. Gitme
iğrenç yerler hiç ilgimi çekmiyodu bi kere gidiyim dedim hiç zevk almadım boş ver bence
Neden kayıp olsun ya, ben de gitmedim, gitmem de öyle.
Bende gitmedim ve gitmemde senin için kayıp değil
Kayıp değil gidip bi bakabilirsin bence kendin de anlayacaksın
ne yanı gidersen sende mi halt yersin diye korkuyorsun?
Kayıp sayılmaz. Dünyada o kadar görülmesi gereken yer varken senin sorduğun yer 😃😃
Yani görmek lazım aslında belki de kafanda düşündugun gibi değil
Hayır değil ben gittim az biraz arkadaşların yalvarmasıyla. Gitme kadan çükülüe
Oralarda güzelce eğlenebilecek bir çevren varsa evet bir kayıp. yoksa değil yani.
Değil. Bende gitmedim hevesimde yok zaten gitmem de.
Bende gitmedim, neden kayıp olsun. Tercih meselesi sadece
Ne kayıp, ne kazanç. Bahsettiğin gibi şeylere de denk gelmedim.
Bende gitmedim bence kayıp değil tercih meselesi ya
Ben de gitmedim alkol olan yerlerden uzak duruyorum.
Bende gitmedim, gitmeyide düşünmüyorum.
Ben o kadar gittim hiç bir halt yenmedi bırakın nu düşünceleri herkes istediğini yapıyor
Bu bir eğlence ya da özgürlük ortamı değil bana göre, her türlü halt oluyor bende öyle duymuştum ve gidenler hep öyle derdi, kaybın neden olsun ki, kitap okuyamazsan kendini geliştiremezsen kaybın olur, böyle yerler hiçbir şey ifade etmez senin için
Hayır hiç kayıp değil bence. Ben de klüp tarzı yerlere gitmedim. Bara da eşimle evliyken arkadaşlarıyla birlikte gitmiştim.
Senin için kayıp değil ama genel de wclerde bir şey dönmüyor
Kendini şanslı saymalısın. Oralara giden kızların ne hallere düştüğünü hayatlarının nasıl kaydığını gördüm. Bazıları iki biraya bir erkeğin yatağına girebilecek duruma gelebiliyor.
Kişiye göre değişir niye kayıp olsun ki ama eglenmek ve sevdiklerinle vakit geçirmek güzel bir sey bar uygun bir secim ama yaz zamanları da clup daha hos olur
Halt yenilen bisey yok onu gördüler mi korumalar erkeği dovup dışarı atiyolar. Gidip gitmemen sana kalmış. Ben şahsen birkaç kere gittim fakat bişey kazandigimi dusunmuyorum hoşuma da gitmiyor
İçerde genelde güzel eğlenilir gelen erkekler kız için gelmiştir karşı cins için gitmiyeni bilmiyorum istisnalar bazı yerler hariç
kesinlikle değil kazanç hatta zamanın boş şeylere gitmemiş illa içeksen arkadaşlarınla evde toplanıp dans edersiniz yabancılara sapıklara gerek yok
He mq kapıda zebaniler bekliyor içeri girene sapliyorlar
bence kayip, her klupte bahsettigin seyler donmuyor. kaliteli yere gidip eglencene bakmana tavsiye ederim. oyle bir ortamda bulunsan dahi kendine dikkat ettikten sonra gerisinin onemi yok
Bende hiç gitmedim çok bir kayıp olduğunu düşünmüyorum
Yanımda güvenilir biri yoksa asla gitmem. Gitmemis olman bi kayıp değil ayrıca.
Ne güzel, bende hiç gitmedim. Kayıp değil aksine büyük bir şereftir.
Biz gideriz esimle surekli, wc de bisey yapmadik ortada birbirimize temas etmeyi severiz. Daha dogrusu ben ona temas etmeyi severim 😅
klübe gitmedim çünkü pahalı diğerleri de her açıdan ucuz. barların da çok bir olayı yok. kafe gibi.
tuvalette en fazla sızanlar oluyordu
Bir git de gör ebenin nikahını. 😃😃
Ben de gitmedim. ne ayıp ne kayıp
Tersine kazanç olarak görüyorum
İğrenç yerler gitmeye gerek yok
Ben de gitmedim. Herkes gitmek zorunda değil zaten
Kayıp değilki neden kayıp olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?