Müzik & Etkinlik Kerimcan Durmazın Müziği Hakında Ne Düşünüyorsun? Osman01tr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Müzik Çok Komik İnsan Dinlerken Gülüyor Yaa Müzik Gerçektende Çok Berbat Ama Ya Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kerimcan Durmazın Müziği Hakında Ne Düşünüyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 848 cevap paylaştı. Müziğini beğenmiyorum elbette. Her önüne gelenin şarkı çıkarmasından rahatsızım. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 399 cevap paylaştı. Yapmamalı bence 2 1 Yorumla Osman01tr +1 yıl Neyi? Yorumla
Kerimcan_Durmaz Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Vur bannaaa 1 2 Yorumla Osman01tr +1 yıl Oha Tövbe Bismillah Gerçekten Senmisin Kerimcan Durmaz? Yorumla Kerimcan_Durmaz +1 yıl Evet benim bebeğim bebeğim dedim anda vur bannaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Müziğini beğenmiyorum elbette. Her önüne gelenin şarkı çıkarmasından rahatsızım.
Yapmamalı bence
Neyi?
Vur bannaaa
Oha Tövbe Bismillah Gerçekten Senmisin Kerimcan Durmaz?
Evet benim bebeğim bebeğim dedim anda vur bannaa