Şahsen ben modum düştüğünde enerjik şarkılara yönelmeyi tercih ederim.

En zor anlarımda modum dusukken dinlediğim şarkının sözleri ülkemizin en önemli seslerinden biri olarak kabul ettiğim sevgili İlkay Akkaya nin eşsiz yorumuyla
Teşekkürler sagolun
Dinlemenizi oneririm
Değişiyor sanırım :D bazen daha da acı çektirebiliyorum kendime ahhas
ya da Listenin bana yapacağı sürprize göre
Teşekkür ettim 🎸🍁
Efkar şarkıları dinlerim. Ruhuma iyi gelir.
Yüksek enerjili şarkılar ve müzikler vazgeçilmez tercihimdir 🦉
Teşekkür ederim 😍😍
Cevap
17Cevap
Daha çok hareketli şarkılara yöneliyorum. Bu sıralarda modum düştükçe dinlediğim şarkılardan bir tanesi bu şarkı..
Duruma göre değişiyor mutsuzsam duygusal şarkılar dinliyorum mutluysam da enerjik şarkıları dinliyorum
Bazen duygusal şarkı iyi geliyor her şeyden bezdiğinde, o an hareketli istemiyorsun, ve duygusalda ağlaya ağlaya bütün kötülükleri atıyorum ve rahatlıyorum, ama bazende enerjik şarkıları tercih ediyorum, ve bu da muhteşem derecede o kötü ruh halinden kurtarıyor
Genelde bu tipte şarkılar dinlerim.
Enerjik şarkılara yönelmeyi istiyorum ama kafam mutsuz olduğum olayla meşgul olduğu için o enerjik müziği kaldırmıyor, arabesk demeyelim de slow tarzı tercih ediyorum, toparlandığım an hemen eski neşeli müzilere geçiyorum
Modum düştüyse istesem de enerjik olamıyorum. Mutluluk verici şarkıları duymak bile istemiyorum öyle anlarda. Arabeskin dibine gömüleyim isterim
Karişik ya bende anlamıyorum önce Müslüm gürses seni yazdım kalbime dinmiyorum sonra travis scoot highest in the room
Ağlayınca çimdiklerim kendimi daha çok ağlayayım diye, üzülünce de daha çok üzülmek için efkar ile arabeskin dibine vururum.
Enerjik şarkılara daha çok ama arabesk şarkıları da severek dinlerim.
Hayatımın hiçbir döneminde arabeske bağla adım desem yeterli bir cevap olur bence😂😊
Modum düşük olduğunda daha da düşürmenin alemi yok. Enerjik şarkılar dinlerim.
Eskilerden açar dinler, söver ağlarım. Terapi gibi yani. Sövmek lafın gelişi tabi..
Modum düştüğünde şarkı dinlemeyi tercih etmiyorum spor yapmak çok daha iyi geliyor
Enerjik tercihim. Kendimi uzup yormanin bı anlamı yok.
Moralim bozukken daha da çok bozmak ister gibi gidip en arabesk şarkıları dinlerim.. ☝🏻
Rock ve pop sarkilara yoneliyorum ya da rahatlatici meditasyon ve asmr tarzı seylere
Modum düşükken ne dinleyeceğim belli olmuyor😅
Mod düşerse dinlediğim şarkıya kendimi veremiyorum. Tercihim enerjik
Modum düşükken pek şarkı dinlemem ya uyumaya çalışırım ya da dışarıya çıkarım
Melankolik şarkılar dinlerim yabancı Türkçe karışık
Bende dinliyom arada 80li 90 lı çoğunlukta yabancı ☺️
İkisi de değil. Daha slow şarkılar dinliyorum, yumuşak tınılı
Modum düşük olduğunda enerjik şarkılar dinlerim ama hemen ardından kendimi arabesk dinlerken bulurum🙄
Değişiyor ya genelde duygusal şarkılarla kafa buluyorum o an
Enerjik şarkılar besler ruhumu
Kesinlikle 😃
Enerjik şarkılar dinlemem gerektiğini bilsemde arabesk dinlerim hep
Aayy birkaç yıl öncesinin Türkçe poplarını dinliyorum güzel şeyler hayal etmeye çalışıyorum JDMFKFMF
rap açıp ezberlemeye çalışıyorum kafam dağılıyor
Arabesk dinliyorum
Enerjik şarkılar dinlerim...
Arabesk. Sonra kafayı yerim iyice.
Duman falan o tarz dinliyorum genelde
Arabesk daha çok modumu düşürsede dinlerim bazen.
Rap dinlerim şu baş kaldıran asi raplerden
Modum düşünce kafamı dinliyorum...
Hareketli dinlerim ki modum yukselsın
Detayı sonradan gordum sen bensin
Modum düşükken sadece sessizlik istiyorum
Genelde arabesk ve ingilizce rap dinlerim
Enerjik özellikle arap dinlerim toparlasın diye
Enerjik şarkılar
Melankolik müzik yüklenirim
Yemek istiyor canım
Enerjik şarkılar
Filmlerle besliyorum.
gerçekden modum düşükse enerjik dinlerim beni benden başka kimse ayağa kaldıramaz
Kesinlikle Mr Kitty tavsiye ediyorum.
Evet herkes after dark şarkısından tanıyor ama Eternity ve death albümlerindeki parçalar after darktan cok daha güzel mesela XVII - Mr Kitty dinlemeni tavsiye ederim
metale, gaza gelince hüzün kalmıyo
Enerjik şarkılara
Enerjik şarkılar
Arabeske maalesef:)
Enerjik 💃💃💃💃
Enerjik
Karisik
Enerjik
Degisiyor
Enerjik
ikisine de değil
Kimseyi takmam Dinlenecek şarkı yok damar severim