Söylemicem boş ver diyorum ama hayatımda bu kadar cringe ve aşağılık iğrenç bir festival görmedim tabii orada sahne alanlara saygılar organizasyona vs. ama yani festivalden eğlenceden ziyade herkesin yani derdi uçkur olmuş ya.
Küçük küçük kız ve erkek çocukları her yerlerine işte “kiss me“ “f*ck me “ yazmaları festivalden sonra ormana falan gitmeleri? Yani utandık baya utandık. Bende z kuşağıyım okey ama yani bazılarının özgürlük zannettiği açık alanda s€x galiba. Kusacağım şimdi. 🥹🙄🤧
Holifest hakkında söylenilenlere karşı düşünceleriniz nelerdir?
Zaten böyle bir şey değil. Baharın gelişini selamlamak için yapılan bi festival renkli boyalar falan fırlatır insanlar birbirlerine, bu aslında bi Hint geleneği. Çok masum dimi? Ama geçtiğimiz günlerde Türkiye’de İstanbul Life Parkta yapılan bu festivalde çokta masum şeyler olmadı maalesef. Gerçekten çok ergen ve rezillik doluydu.
Ya zaten bizim insanlarımızın çoğu her şeyi berbat etmekte, kendilerini basitleştirmekte ve özgürlük adı altında her türlü **** yemeye çok meraklılar. Bunları eleştirince de bu sefer "geri kafalı, yobaz" filan diyorlar 😃 her türlü saçma şeyi normalleştiriyorlar ben tiksiniyorum şu insanlardan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok saçma bir şey olduğunu düşünüyorum
Ben holifestin böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Öyleyse eğer cidden rezillik
Zaten böyle bir şey değil. Baharın gelişini selamlamak için yapılan bi festival renkli boyalar falan fırlatır insanlar birbirlerine, bu aslında bi Hint geleneği. Çok masum dimi? Ama geçtiğimiz günlerde Türkiye’de İstanbul Life Parkta yapılan bu festivalde çokta masum şeyler olmadı maalesef. Gerçekten çok ergen ve rezillik doluydu.
Ya zaten bizim insanlarımızın çoğu her şeyi berbat etmekte, kendilerini basitleştirmekte ve özgürlük adı altında her türlü **** yemeye çok meraklılar. Bunları eleştirince de bu sefer "geri kafalı, yobaz" filan diyorlar 😃 her türlü saçma şeyi normalleştiriyorlar ben tiksiniyorum şu insanlardan
Evet aynen öyle gerçekten, bende z kuşağıyım ama bazıları gibi düşünmediğim için kendimle gurur duyuyorum cidden. 🫶🏻🥴
Aynen öyle 🌸✨
Tamamen yabancı olduğum şeyler. Nedir neyin nesidir onu da bilmem. Eğer dediğin şeyse kendini aşağılamaktan başka bir şey değil
Tiktok ta kızın birisi, dopacak çocuğun babasının arıyormuş. Herkes oraya o yüzden gidiyor. Gitme diyemezsin
Ablacim sen daha ergensin senin neyine demek istiyorsun ama diyemıyorsun iste
Nerde olmuş bu festival denilen rezalet
Life park İstanbul
😳😳😳😳Türkiye de yuh gerçekten mi
Evet tiktok’ta da zaten herkes aynı şeyleri diyor kimse memnun değil çok rezil ve ergen bi festival olmuş 😶
Güzel bir Hint festivali
Gittin mi