Müzik & Etkinlik En son ne zaman sinemaya gittin? t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!Teşekkürller... 🥰 En son ne zaman sinemaya gittin? Cevapla Sinema Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Bir ay falan oldu şimdilik benlik güzel bir film yok gibi görünüyor.Güzel bir film çıkmasını bekliyorum 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bir buçuk ay olmuştur herhalde Çizmeli Kedi çok sıkıcıydı ben bu filme neden para verdim dedim bile bile lades 1 0 Yorumla
Nurinnko Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl 6 ay önce artık netflix gibi bir platform olduğu için sinemayı çok tercih etmiyorum 1 0 Yorumla
DepresyonAmcam Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Pandemiden önce zengoya gitmiştim 😃 1 0 Yorumla
Karakartal2903 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl 1.5 ay oldu john wick 4 e gitmiştim 1 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Baya oldu yakinda tekrar giderim umarim 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 646 cevap paylaştı. John wick 1 ay olmustur 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 848 cevap paylaştı. Geçen sene gitmiştim 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 395 cevap paylaştı. Üç yil olmuştur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir ay falan oldu şimdilik benlik güzel bir film yok gibi görünüyor.
Güzel bir film çıkmasını bekliyorum
Bir buçuk ay olmuştur herhalde Çizmeli Kedi çok sıkıcıydı ben bu filme neden para verdim dedim bile bile lades
6 ay önce artık netflix gibi bir platform olduğu için sinemayı çok tercih etmiyorum
Seneler oldu belki 2 belki 3
Avatar 2 izlemistim Aralık ayında
Pandemiden önce zengoya gitmiştim 😃
İki hafta önce
1.5 ay oldu john wick 4 e gitmiştim
İki hafta önce sanırım
Baya oldu yakinda tekrar giderim umarim
Bugün 😄
bende
John wick 1 ay olmustur
Geçen yıl sanırım
Geçen sene gitmiştim