Müzik & Etkinlik Sesim güzel mi sizce? Yalnızlıksenfonisix Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor https://voca.ro/1aig8qJ07OAe Evet hojjjj 😍🤭 Hayır bir daha söyleme 😂 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Dinlemeden eksiye basanlar helal 😂 Güncellemeler+1 yıl Yorum yapanlar ankete katılırsa sevinirim 😂 Sesim güzel mi sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Evet sesiniz güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir bahar gecesi, küçük bir bahçede, bir demlik çay ve ağaç kokusuyla çok güzel gidecek bir ses. 1 1 Yorumla Yalnızlıksenfonisix +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 639 cevap paylaştı. Nanay larda entonasyo sorunu var ses rengin hojdur 1 2 Yorumla Yalnızlıksenfonisix +1 yıl Eğitimim yok öylesine soru sorayım diye attım 😂 😆 Yorumla Ksproff +1 yıl Basarili benden guzel sesin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nefesini kullanmayı bilmiyosun ve yersiz uzatma nağmelerin çok onun dışında ses rengi iyi 1 2 Yorumla Yalnızlıksenfonisix +1 yıl Normal 😂😆 evde duvarlara söylüyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dur mesaj atayım da bana söyle Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Sesiniz guzelmis detone olsada guzel egitimle super olabilir 1 0 Yorumla
elagozlu8085 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Woww maşaAllah kuzum süperrr sanatcı olursun kesin 🥰 1 1 Yorumla Yalnızlıksenfonisix +1 yıl Yok ya mimarım ben 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaaa ne kadar güzel hoş ve tatlı bir sesin var böyle kim bilir kendin nasıl güzel ve tatlı bir kızsın 😍 1 0 Yorumla
Blacxx123 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Bir daha soyleme şıkkını isaretleyenler, kiskanmayin; calisin dicem ama calissaniz da olmaz siz anca kiskanirsiniz milleti 😂 Ses cok iyi. 0 0 Yorumla
BaysmacK Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 69% +1 yıl Geliştir kendini ya sesin güzel. 1 2 Yorumla Yalnızlıksenfonisix +1 yıl Öyle bir talebim yok ya Yorumla BaysmacK +1 yıl Yani senin bileceğin iş tabi Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 520 cevap paylaştı. Fazla iyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet sesiniz güzel
Bir bahar gecesi, küçük bir bahçede, bir demlik çay ve ağaç kokusuyla çok güzel gidecek bir ses.
Teşekkürler
Nanay larda entonasyo sorunu var ses rengin hojdur
Eğitimim yok öylesine soru sorayım diye attım 😂 😆
Basarili benden guzel sesin
Nefesini kullanmayı bilmiyosun ve yersiz uzatma nağmelerin çok onun dışında ses rengi iyi
Normal 😂😆 evde duvarlara söylüyorum.
Dur mesaj atayım da bana söyle
Sesiniz guzelmis detone olsada guzel egitimle super olabilir
Woww maşaAllah kuzum süperrr sanatcı olursun kesin 🥰
Yok ya mimarım ben 😂
Yaaa ne kadar güzel hoş ve tatlı bir sesin var böyle kim bilir kendin nasıl güzel ve tatlı bir kızsın 😍
Bir daha soyleme şıkkını isaretleyenler, kiskanmayin; calisin dicem ama calissaniz da olmaz siz anca kiskanirsiniz milleti 😂 Ses cok iyi.
Geliştir kendini ya sesin güzel.
Öyle bir talebim yok ya
Yani senin bileceğin iş tabi
agzına saglık güzel sesınvar
Güzel, buğulu, çekici
Fazla iyi
Güzel
İyi iyi
Güzelmiş gerçekten
iyi gibi